Sateista juhannuksen odottelua


Tänään sataa, joten ei voi paviljonginkaan kimpussa hääriä. Tietenkin pitäisi siivota ja voisi ehkä leipoa jotain juhannusta varten, mutta katsoin paremmaksi postailla blogiin ;)

Kulunut viikko on mennyt oikeastaan veljeni kanssa, joka oli perjantaista saakka täällä. Hän asuu Lappeenrannassa, joten tulee aina vietettyä veljeni ja hänen avokkinsa kanssa paljon aikaa, kun he tänne tulevat. Aika leppoisasti on mennyt alkuviikko, ollaan oltu ulkona ja saunottu pihasaunassa ja katseltu tv:stä sarjoja. T:kin on lomalla tämän viikon, joten se on valvonut yöt mun seurana :D Eräänä yönä metsästelin naapurin hevosia, kun olivat tulleet tarhasta läpi ja huomasin niiden juoksevan pitkin teitä neljän aikaan aamuyöstä. En voinut niitä jättää sinne työmatkaliikenteen jalkoihin, joten kävin houkuttelemassa ne kauroilla takaisin tarhaan (en siihen samaan mistä ne karkasivat ;) Oli jännää, kun en yhtään tuntenut kyseisiä hevosia, mutta hyvin meni eikä tullut muhun kavionjälkiä eikä hampaanjälkiä :) Tänään veljeni lähti kotiin ja nyt pitäisikin alkaa valmistautumaan juhannukseen..
 Provinssirockista selvittiin ja alkuviikosta saatiin paviljonkikin kasaan. Vielä siinä riittää kuitenkin tekemistä ja paljon olisi ideoita siihen. Kaikkea en vielä kerrokaan, näette sitten :)


Tässä pieni vilahdus, miltä näytti alkuviikosta.


Tuohon puukasan taakse tulee naapurin hevosten laidun. Aika ihanaa, että ne käyskentelevät tuossa muutaman metrin päässä paviljongista! Vähän niinkun asuisi ihan oikeasti maalla, vaikka kaupunkiin on 5min ajomatka.


Kivituhkaa pitäisi tuoda lisää paviljongin reunoille ja sen päälle laitetaan pyöreitä kiviä, kun meillä on niitä vaikka kuinka paljon. Ihana ystäväni S on tänään Ikeassa ja lupasi tuoda tullessaan mulle verhot tuohon paviljonkiin. Ne saan ehkäpä ensi viikolla, joten voi olla, että juhannukseksi laitan siihen jotkut väliaikaisverhot. Kattokin on saatu paviljongin päälle. Noita kulmasta pilkahtavia lavoja maalaillaan parasta aikaa, puolet on maalattuna. Tänään oli tarkoitus maalata toiset puolet, mutta täytyy nyt odottaa kun tuo sade lakkaisi. Siitä sitten enemmän valmiina.Tällainen ystävä mulla on ollut pihahommissa monena päivänä :) Kyseessä siis 13-vuotias Zippo, joka asuu isällä tuossa naapurissa.

Juhannusta vietämme rauhallisissa merkeissä. Huomenna tulee äitini ja toinen veljeni meille grillaamaan päivällä ja saatamme siinä muutaman siiderinkin nautiskella. Lauantaina meille tulee T:n ystävä, sekä kaksi ystäväpariskuntaa lapsineen, joiden kanssa olisi tarkoitus grillailla ja istuskella pihalla ja ehkä pelailla mölkkyä tai vastaavaa. Mietin, josko ehtisin tehdä sinne jonkun hyvän jälkkärin. Tänään täytyy siis mennä kaikkien muiden ihmisten sekaan juhannuskauppaan.. Jipii! 

Nyt T tuli kotiin, joten pitää varmaan lähteä sinne kauppaan. 


Ihanaa juhannusta kaikille!!

Miten te meinaatte viettää juhannuksen? Onko teillä joku tietty juhannusherkku, mitä teette aina?

2 kommenttia

Kiki kirjoitti...

Grillata täytyy satoi tai paistoi :) Oikein, oikein hyvää juhannusta!

Miia kirjoitti...

Kiitos :) hyvät säät oli täällä ainakin!