Uus projekti ja ostoskärryjä sekä metallikaappeja niitä kaipaaville


No niin, ettei elämä kävisi liian tylsäksi, aloiteltiin uutta projektia; paviljonkia. Meillä on erittäin epätasainen piha, joten tässä tasaillessa pohjia varmaan menee jokunen viikko.. :D 







[kuva ikkunan läpi iphonella..]





Kaksi tuntia ehdittiin häärätä tuon kanssa ja nyt on rakot käsissä molemmilla ja kuntoa kohotettu kiitettävästi. Jos joku tahtoo tulla urheilemaan tuon juuria risteilevän maan kanssa niin tervetuloa, kaikki apu otetaan vastaan :D





Käytiin tänään Seinäjoen Romutavaratalossa, vai miksiköhän sitä pitäisi sanoa..? Siinä Rytmikorjaamon vieressä. Siellä näkyi olevan ostoskärryjä vaikka kuinka paljon ja myöskin metallisia pukukaappeja. Hintaa en toki tiedä, mutta oon pistänyt merkille, että moni niitä kaipailisi :)





Ja IYH!!! Meinasin saada slaagin tätä kirjoittaessa! Silittelin Viliä tuossa ohimennen ja sillä löytyi korvan takaa punkki! Ei paljon ällöttävämpää elukkaa voi olla! HYI! Oon ainoastaan kerran ennemmin löytänyt siitä punkin (viime kesänä) ja nyt löytyi, joten taitaa olla aika hakea punkkilääkkeet. Nyt mua kutittaa ja pistelee itseä joka paikasta ja pitäisi varmaan käydä molemmat koirat läpi, mutta en nyt ihan vielä kykene.. T otti punkin talouspaperiin ja laittoi takkaan ja sytytti heti palamaan, mutta silti se ilmeisesti vipelsi sieltä karkuun ja näkyi kiipeävän takan seinämää! Tehtiin jumalattoman iso tuli sinne :D Seuraava punkki heivataan kyllä suoraan vessanpönttöön. 





Eilen kävin noiden kanssa yölenkillä peltotiellä joen varressa, sieltä punkin on täytynyt tulla, koska se ei ollut vielä kunnolla kiinnittynyt. Tai sitten tänään häkistä :( Mukavat oli maisemat eilen..







[tämäkin iphonella, pahoittelut..]





Tässä vielä loppukevennyksenä meidän neidin nukkuma-asento tänään:










Nessa siis ihan vaan nukkuu, ei ole rauhoitettuna eikä muutakaan erikoista. Aika pelottava tuo silmä, joka jää usein auki.. :D Huomenna onkin Nessan sterilisaatio, sillä todettiin harvinainen utarekudoksen liikakasvu, johon ei auta muu kuin sterilointi. Ajattelin jo, että sillä olisi nisäkasvaimia, kun sen mahan alle alkoi tulla kummallisia patteja kiiman jälkeen, eikä se raskaanakaan voinut olla (Moska on leikattu). Onneksi ei mitään sen vakavampaa! Nessa oltiin joka tapauksessa aikeissa steriloida.





Onko muuten muilla ihan käsittämättömän hidasta tämä kuvien lataaminen tänne??






Ei kommentteja