Railakas aloitus


rempalle! Tänään lähdimme heti töiden jälkeen Starkkiin hakemaan maalit ja tapetit olohuoneen remppaa varten. Otin tuota samaista tapettia, mistä onkin jo pari postausta sitten kuvia. Maali oli hyvin vaalea harmaan sävy, en nyt tietysti muista sitä koodia ja värilastu on jossain laukun pohjalla.. 


Starkilta ajoimme suoraan Vaasan Byggmaxiin, missä palvelu ei päätä huimannut, mutta hinnat oli alhaiset :D Kaikkea ei voi kai saada? Byggmaxista nappasimme laminaatit mukaan. Hain toissapäivänä (vai eilenköhän se oli..) Prismasta makuuhuoneeseen kattomaalin ja meinasin pyörtyä hinnan nähdessäni. 105€!!! Yhden huoneen katon maalaus!!! Ja siitä ei pitäisi paljon jäädä yli tuon katon maalaamisen jälkeen :O Herranjumala maali on kallista.

Kotiin pääsimme seitsemän aikaan ja tuumailimme taas tovin, kuinka tekisimme. T:n isä oli luvannut huomenna tulla avuksi tapetoimaan tuota kohdistettavaa tapettia, mulla ei menisi kuin hermot ja se vähäinenkin järki mitä tästä päästä löytyy. Päädyimme siihen, että mä maalaan makuuhuoneen kattoa ja T voi samaan aikaan purkaa makuuhuoneen kaappeja. Onneksi pari ystävääkin on luvannut tulla auttamaan ja aina valmis pikkuveljeni :) Olohuoneen loppumaalilla voimme vetää kaappien takana olevan seinän, se on aika samansävyistä kuin makuuhuoneen tapetitkin (ainakin näin toivon..) Toivottavasti saisimme makuuhuoneen päivässä tai parissa valmiiksi, että saisi vietyä tavarat sinne takaisin.

 Aloin kuskailla tavaroita pois rempan alta. Kyllä sitä tavaraa riittääkin! T lähti kauppaan hakemaan vielä jätesäkkejä ja pääsiäisruokia. Tapetitkin oli vielä olohuoneen seinässä.. Huhhhuh. Makuuhuoneessa on siis kolme kaappia, jotka tyhjäsin. Arvatkaa, montako jätesäkillistä tuli tavaraa? No 11!!! Pelkästään siis vaatteita, pyyhkeitä, verhoja ja lakanoita. Meidän kahden hengen taloudessa! Hupsista vaan, hamsteriluonteeni paljastui.. 

Tältä keittiö näytti sen jälkeen:


Joka taso oli täynnä tavaraa ja keittiö näytti siltä, kuin siellä olisi räjähtänyt pommi. Vietiin jätesäkeistä suurin osa piiloon ja kissoilta turvaan ja makuuhuoneessa on vielä muutama säkki. Kaapeista löytyi mm. 3 avaamatonta verhopakkausta, 2 avaamatonta pussilakanapakkausta ja pyyhkeitä, joita en tiennyt meillä olevankaan, joten ovat käyttämättömiä myös. Heh :D No onpahan valinnanvaraa.. Löytyi myös mm. mun lapsuudenaikaisia heppalakanoita, vauvalakanoita ja kotoa mukaan saatuja lakanoita, kun muutettiin ekaan yhteiseen asuntoon :D Joita ei siis ole käytetty vuosikausiin.. Täytyy ehkä hieman karsia, että saan ne kaikki mahdutettua uusiin vaatekaappeihin. Arvatkaas, paljonko sain niistä nyt heitettyä roskiin? Yhden helmalakanan! :D Voi taivas, alkaa itseäkin naurattaa tämä hamstraaminen.. "mutta sitä voi vielä tarvita!!"

Olohuoneesta saatiin revittyä tapetti irti ja nyt näyttää suhteellisen kolkolta. Ihan kivan näkönen toi seinä olis vaaleanakin :)


Makuuhuoneesta nappasin kuvan täsmälleen sellaisena, kun se on nyt, joten tässä teille the Naked Truth kuva!


Haha, ei oo totta, Blogger ei meinaa suostua näyttämään sitä!  Niin kamala sotku, että sensurointi tulee ihan Bloggerin puolesta ;D Saa nähdä saanko sitä näkyviin. Huomenna luultavasti kannamme vaan kaiken lopun pois tieltä. Peilin kautta näkyy tyhjyyttään ammottavat vaatekaapit ja tässä kuvassa näkyy tuo hehkeä kattokin, josta tulee siis nyt valkoinen. Siirsin tuon vanhan lipaston keskelle tietä jo, että se on helpompi vetää pois huoneesta ja yöpöydät nyt eivät paljoa paina. Ainut, mitä emme vie maalauksen ajaksi pois, on Ikean Grevbäck-hyllykkö, joka on niin täynnä tavaraa, että yritetään pärjätä vaan vähäisellä liikuttamisella. Alan aamusta peitellä seiniä, ettei joka paikka oli maalitahroissa. Huomenna se siis alkaa toden teolla! Pitäkää peukkuja, että jaksamme tsempata tämän pääsiäisen aikana valmiiksi!


5 kommenttia

aNNa kirjoitti...

No todella! Tsemppiä tsemppiä ja hatunnosto!!

Makkari kyllä muuttuu jo pelkällä katon maalaamisella ;)
Ja kyllä! Maali ON kallista..

Jovelan Johanna kirjoitti...

Tuumasta toimeen! Te pistitte kerralla kunnolla hösseliksi. Tsemppiä!

Saara kirjoitti...

Oioi, kuulostaa oikein hyvältä koko projekti, kyllä tootte reippaita! :) Kuulostaa kyllä hurjalta tuo maalin hinta. Ite en oo kauhiasti joutunut maalaamaan, niin en osaa sanoa noista hinnoista mitään. Oliko se joku superhyper-erikoisuus-design-museomaali vai onko kaikki maalit tuon hintasia?

Miia kirjoitti...

No todettiin ainakin et se mies laski ihan väärin. Ollaan maalattu kolmeen kertaan se katto ja ovia ja listoja eikä oo puoliakaan purkista kulunu.. Se oli ihan kattopaneelimaalia.

Kirsi kirjoitti...

Haaste mussuselle mun blogissa :)