Väliaikaista


kaikki on vaan.. ja sitärataa. 

Aika hyvin saatiin viikonlopun aikana tehtyä. Perjantaina maalattiin makkarin katto kolmeen kertaan. Pariovet maalasin sisäpuolelta pariin-kolmeen kertaan, kun koitin, miltä ne näyttää maalattuna. Maalailtiin listoja ja ovenkarmeja. Silti sitä helkkarin maalia jäi yli puoli purkkia. Hyvä tietysti, mut eipä se prisman myyjä osannut yhtään laskea menekkiä.. Tai ehkä se ajatteli, että naista on helppo huijata ja niin olikin ;) T:n isä kittasi olohuoneessa muutaman reiän ja maalasi olkkarin seinät. T otti makuuhuoneen kaapit irti ja jatkoi mun kanssa katon maalausta. Saatiin myös makkarin lattia laitettua perjantai-illan aikana kahdestaan. Ei se aina valmis-pikkuveljeni ollutkaan sitten viikonlopun koittaessa enää yhtään niin valmis :D Tehtiin siis kolmestaan T:n isän kanssa kaikki. Mun pari ystävää olis tullut auttamaan, mutta ei sitten oikein ollutkaan sellaista paikkaa, missä ois voinut auttaa. 

Lauantaina herättiin aikaisin, mutta mä en oikein tiennyt mitä olisin tehnyt ja pyörin vaan tiellä kahvia keitellen ja yrittäen siivoilla enimpiä sotkuja. Kummitytön synttärit oli klo 13, joten en viitsinyt sotkea enää itseäni. Mä kun alan maalata, niin kellekään ei jää epäselväksi, että maalihommissa on oltu ;D Siinä on hiukset ja vaatteet ja kaikki sopivat paikat maalitahroja täynnä. 


T teki isänsä kanssa lauantain aikana olohuoneeseen lattian ja laittoivat tapetit paikoilleen. Mä kävin vielä toisen ystäväni lapsen 2-vuotissynttäreillä ja sen jälkeen yritin auttaa, missä osasin. Makuuhuoneen vaatekaappien takana ei tietenkään ollut tapettia, joten mä etsiskelin, olisiko sitä tapettia yhtään jäänyt. Löytyikin sen verran, että saatiin T:n kanssa kolme vuotaa laitettua. En ollut koskaan ennen laittanut tapettia yksin seinään ja olinkin varma, että tapetit putoavat seinistä ja on täynnä kuplia, mutta ainakin toistaiseksi ne on pysyneet :D Kaappien taakse jäi kuitenkin pieni alue ilman tapettia, mikä maalattiin olohuoneen maalilla. Se ei sieltä onneksi mihinkään näy :)

Sunnuntaina päivä meni jotenkin haahuillessa ja tavaroiden paikkoja muutellessa. Kasattiin kuitenkin uudet vaatekaapit paikoilleen ja siivottiin jäljet. Olohuoneeseen laitettiin uudet verhotangot, joista oon enemmän kuin innoissani :D Pääsin niistä vanhoista kellastuneista tangoista eroon :) Pitäisi vielä makuuhuoneeseen vaihtaa uusi tanko. 


Vietiin yksi vanhoista vaatekaapeistamme tuohon "siivessä" olevaan huoneeseen, mikä on varastotilana. Lakanat, verhot ja pyyhkeet muuttivat sinne ja makuuhuoneen kaapeissa on enää meidän vaatteita (ja muutama mun laukku/reppu). Maanantaina täyttelin siis kaappeja ja S piristi päivääni muutaman tunnin kahvittelulla ja yksi kaveripariskunta käväisi myös illalla. T oli koko päivän Espoossa ostamassa kitaravahvistinta ja mikähän se toinen härpäke olikaan, mikä oli käteen jäänyt.

Jotta postaus ei jäisi ihan täysin tylsäksi tekstittömäksi, laitan tähän pari sneakpeak-kuvaa, miltä olohuoneessa näyttää nyt:


Kuvia ei oo millään lailla stailattu ja niistä näkee, kuinka johdot vielä roikkuu täälä ja kaikki on hyrskyn myrskyn. Ruskea tv-taso saa lähteä ja tv heiluu sen aikaa tuossa expeditin päällä, että keksitään joku muu kiva paikka, tai joku uus kiva kaluste... Vaihdettiin samalla järjestystä molempiin huoneisiin ja piristää kummasti :) 

Ikkunoissa ei oo vielä verhoja ja televisio ym laitteet ei oo vielä toiminnassa. Listat puuttuu kokonaan, T aikoo ne viikonloppuna ahkeroida paikoilleen ja mä toivon, että samalla saataisiin noi sähköjututkin kuntoon. Eräs kaveri tulee varmaan siirtelemään muutaman pistorasian paikkaa.

Mä alan nyt pesemään noita ikkunoita ja koitan saada ne verhot paikoilleen tämän päivän aikana. Pitäs tunnin päästä lähteä R:n kanssa lenkillekin..

Mitä mieltä ootte muutoksesta? Sillä perusteella, mitä noista kuvista näkee ;)

6 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Kuulostaa, ja näyttääkin mahtavalta!! Olitte kyllä hurjan reippaita!

Saara kirjoitti...

Näytti tosi hienolta, erityisesti toi lattia ja kyllä toi olkkarin tapetti oli kanssa aivan yyber hyvä!

Maanvaiva kirjoitti...

Haha..eli oot sit samalainen kun mä.
Toissa päivänä maalasin keittiössä seinää ja mul oli varpaanvälit maalissa! Siis varpaanvälit!! :D

Kirsi kirjoitti...

Ooh, vaihdoitte järkkää! :) Nyt on jääkaapilta lyhyempi matka sohvalle, hahah. :D
Hyvältä näyttää, noi tapetit on tosi kivat ja tuo raikkautta! :)


Maanvaiva: varpaanvälit maalissa? Mitäh? :D

Niina kirjoitti...

Te ootte ollu ahkeria,näyttää tosi hyvältä!<3
Nauratti tuo sun edellinen postaus ja se reunalakana!:D

Miia kirjoitti...

anna, nyt se reippailu on vähän laskenut kun vielä pitäisi maalata pariovet ja laittaa pari listaa ;) saatte kuitenkin ehkä pian jo kuvia! Samppaliina, oon ihan samaa mieltä ;) Maanvaiva, toi on jo taitoa :D kirsi niimpä! tosi paljon valosampi :) Niina, no sanos muuta! :D