Valmis!


Noniin, vihdoin ollaan voiton puolella. Makuuhuoneen pariovet pitäisi vielä kerran tai kaksi maalata toiselta puolelta ja alumiinilistat vaihtaa lattiaan, mutta muuten alkaa olla aika valmista. Eteinen maalataan ehkä samall värillä kuin olohuone, kun maalia jäi jonkin verran yli. Kattomaalia jäi yli puoli purkkia ja sillä on maalattua ties mitä muutakin, kun se makuuhuoneen katto, joten ei prisman setä ollut ihan ammattitaitoinen..

Olohuoneessa seinät on tyhjillään ja verhot vaihtuu vielä näihin:[Kuva: Ikea]

Tältä siis näyttää lopputulos:


Tilasin jotexilta pari punaista tyynyä lisää ja tuo työkaverilta saamani Keep calm and carry on-taulu saa valkoiset kehykset, kunhan muistan ostaa :) Murheenkryyninä ovat edelleen nuo kaiuttimet.. Hyllyt on ehkä aavistuksen liian korkealla, mutta niihin löisi kyllä helposti päänsä jos ne olisivat matalalla enkä halua kovin paljon reikiä tuohon ihanaan tapettiin :D


Verhot on pitkät kun en viittiny alkaa lyhentelemään, kun ei ne siinä oo kun ehkä viikon :) ostin ikeasta pikaisesti kun jotkut väliaikaisverhot tarvittiin. Maksoi hurjat 4e/pari. Tekstiverhot on anopilla ompeluksessa. 


Olohuoneessa siis vaihdettiin lattia, maalattiin seinät, vaihdettiin tapetti ja listat, muuteltiin hiukan pistorasioiden paikkoja, maalattiin lasitiilikolo (en tajua miten en oo huomannut sitä ennen maalata!), maalattiin makuuhuoneen pariovet ja vaihdettiin järjestystä.

Sitten se murheenkryynini, mistä en pääse varmaan koskaan eroon! Vinkkejä kiitos, mitä tälle voi tehdä?!!!

Noi kaikki härpättimet! pitää olla subbaria ja vahvistinta ja ties mitä. Pleikkarit ja Watson-boxit mahtuu Expeditiin, mutta kaikki muut ahdistaa..


 Kaikki on ruskeita isoja laatikoita ja pitää olla tietyillä paikoillaan. Vahvistin (?) on tuossa tv:n vasemmalla puolella, puoliksi tikkaiden takana. Olisin sen mieluusti laittanut tuonne alas hyllylle, mutta se ei mahdu leveydeltään. 


TV taas ei mahtunut vahvistimen viereen, joten se oli pakko nostaa kaiuttimen päälle, jotta saadaan se vahvistimen yläpuolelle. Subbarin johto ei riittänyt kauemmaksi ja se piti laittaa expeditin ja kaiuttimen väliin noin hölmösti. En oo yhtään tyytyväinen tähän nyt :/ Yksi vaihtoehto olisi tietysti nostaa teevee katonrajaan jollain erillisellä telineellä ja silloin vahvistimet sun muut saisivat vallata tuon expeditin päällisen.. mutta.. 


Apuja siis kaivataan! 


Aika vähän on tilaa esimerkiksi kynttilöille tai koriste-esineille, mut enköhän mä tänne jostain taas huonekaluja rehaa..

Sitten se makuuhuone. (Nessa yrittää selkeästi häiritä mun bloggaamista nuolemalla mun käsiä ihan jatkuvasti :D)


 Tässä ovelta kuvattuna. Oikealle puolelle jäävät vaatekaapit, mitkä peilistäkin voi bongata ja vasemmalla puolella on vanha arkku. Pyykkiteline pilkistää nurkasta ja sen vieressä on ikean kirjahylly, mikä oli aiemminkin makkarissa. Makuuhuoneestakin puuttuu vielä taulut. Hiukan noi putket ottaa silmään, mutta en tiedä millä värillä ne maalaisi. Mustaksiko?


 Tässä vielä toiseen suuntaan. Tuoli on rempan jäljiltä vielä lojumassa ja oven ikkunoissa on maalarinteipit. Vaatekaapit oli huippuhyvät! Ihan peruskaapit, mutta yllätyin kun ne oli tosi tukevan oloiset. Jotenkin ajattelin, että nuo PAXit olisivat jotenkin heiveröisemmät. Alunperinhän olisin halunnut tuohon kaksi leveämpää kaappia ja niihin peililiukuovet, mutta leveämpiä kaappeja ei ollut silloin varastossa, kun lähdimme niitä erikseen ostamaan, joten tyydyin näihin. Ihan hyvä näin, nyt siinä on molemmille hyllykaappi ja yksi tankokaappi.

Makkariin vaihdettiin siis vaatekaapit ja lattiat, maalattiin seinät ja laitettiin pari palaa tapettia kaappien taakse. Myös järjestys muuttui. Miltä näyttää?

Nyt ei ookkaan enää kuin 3 päivää Lontoon matkaan ja matkakuume alkaa jo nostaa päätään! Viime hetken vinkitkin on tervetulleita! :) Kohta täytyy mennä nukkumaan, että huomenna jaksaa vielä töiden jälkeen siivoilla ja käydä vaihtamassa rahaa ja ostamassa adapteria ja ties mitä. 


Äiti tulee tänne asumaan eläinten kanssa viikonlopuksi ja kyseli jo, olisko meillä jotain tapettia millä hän vois tapetoida keittiön sillä välin ja maalata puolipaneelit... Oliskin kiva kotiinpaluu :) Mutta ei taideta nyt ehtiä tapetteja valkkaamaan tähän hätään.

Kivaa viikkoa kaikille, mä palailen luultavasti ensi viikolla Lontootunnelmissa :)


4 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Hianooo! Miltäs nyt tuntuu, kuuluu kai kysyä? ;D Elektroniikan kanssa on kyllä aina yksi hitonmoinen souvaaminen, kun ne ei asetu mitenkään, johtoja seilaa siellä ja täällä, eikä ne nyt ulkonäöllisestikään minusta ole mitään silmää hiveleviä. Tuohon teidän haasteeseen mulla ei ole suoraa ideaa hetisellään heittää, mutta meillä on yritetty integroida ja piilottaa nykykodissakin viihde-elektroniikkaa. Asiaa helpottaa se, että emme ole mitenkään vahvasti hifistelijöitä mitä tulee äänentoiston oikeaoppiseen jakamiseen tilassa, joten vahvari on vastapuolella töllötintä ja kajarit on piilotettu ison kanvaasin reunoille kehyksiksi. Hyvin kuuluu silti ;D

Maanvaiva kirjoitti...

Meillä on tv seinällä, se on kiva, periaatteessa voisin laittaa tvtason sisustusesineitä täyteen :D
Iik.. Ihana, lontoo! Ei sille et oisin koskaan käynyt.. :D
Hauskaa matkaa!!

aNNa kirjoitti...

Tv seinälle vaan ja kaikki hifi kieritellä jossai dc-fixissä ;)

aNNa kirjoitti...

Nii ja siis joo, ihan käsittämättömän upeat muutokset!!