London calling!!


Me varattiin vihdoin reissu Lontooseen. On siitä useampana vuonna ollutkin puhetta, mutta nyt vihdoin päästään! Lähdetään kaveripariskunnan kanssa yhdessä Ryanairilla ja lennotkin oli Tampereelta, joten ei tarvitse Helsinkiin asti lähteä ajamaan. 

Nyt siis Lontoon matkaajat, vinkkejä kehiin! Mitä Lontoossa on pakko nähdä? 

Ollaan ajateltu käydä katsastamassa tietysti vähän yleisimpiä nähtävyyksiä, esim. [kuva täältä]

London Eye


[kuva täältä

London Bridge[kuva täältä]

Big Ben
[kuva täältä]

London Zoo[kuva täältä]

Madame Tussaudsin vahakabinetti sekä tietenkin[kuva täältä]

Harrods.

Tietysti pitää katsoa mihin aika riittää, meillä ei kuitenkaan ole siellä aikaa kuin 2 kokonaista päivää ja yksi puolikas :) Hotellia emme myöskään ole vielä varanneet, joten vinkkejä kehiin siihenkin! Mielellään hotelli saisi olla sellaisella alueella, missä olisi jotain ravintolaa tms, ettei tarvitsisi aina lähteä illalla kauas etsimään ruokapaikkaa, jos emme muuten olisi menossa kauaksikaan. Hotellin täytyisi olla metroaseman lähellä. Emme kuitenkaan hae mitään neljän-viiden tähden hotellia, ihan joku 2-3 tähden hotelli riittää, kunhan siellä on omat kylpyhuoneet huoneissa :D 

Matka-ajankohta on siis 19-22.4., joten silloin alkaa olla jo varmaankin Lontoossa lämmin! Can't wait!!!


10 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta! Vaikka sanoin meidän reissun jälkeen kaipuuta Lontooseen jääny ni perumpa nyt puheeni :D

Mille kentälle lennätte? Me mentiin Gatwickille ja hotelli oli Victorian alueella. Kentältä hotellille ja takaisin oli helppo kulkea ja Victoriasta pääsi kätevästi joka suuntaan. Ainut mitä nyt tekisin toisin ni ottaisin hotellin ihan aseman vierestä ..päivän ku oot shoppailu ni parin kilsan matka asemalta hotellille on tuskastuttava.

Primark ehdoton shoppailupaikka naisille ..jättäkää miehet kaljalle siksi aikaa. Paikka on taivas!!

Sirkka kirjoitti...

Kuulostaa kerrassaan loistavalle! Lontoo on upea ja mielenkiintoinen paikka, kerran olemme siellä ottaneet Uutta Vuotta vastaan. Siitäkin on jo useita vuosia... Silloin orvokit kukkivat amppeleissa lyhtypylväissä!
Kuvat on tuttuja ja vahakabinetti oli myös mielenkiintoinen ja se pienoisjunamatka loppupuolella siellä kabinetisssa oli kokemuksen arvoinen.
Ruokapaikkoja löytyy joka nurkalta, samoin myös hotelleja laidasta laitaan.

Hyvää illanjatkoa:D

Jovelan emäntä kirjoitti...

Mun viimeisestä Lontoonkäynnistä on sen verran aikaa, etten mitään vinkkejä voi jakaa, mutta itse rakastin käydä kirjakaupoissa ja jälleenmyyntiliikkeissä/kirppiksillä.Niitä on paljon Lontoossa ympäri vuoden.

Ihanaa matkaa etukäteen teille. Lontoo <3

Miia kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Miia kirjoitti...

aNNa, Stanstedin kentälle :) ei mitään hajua missä se on.. :D me ajateltiin kans et ottaa sellasen hotellin et on metro lähellä niin ei kai siitä voi kovin paljo pieleen mennä.. Täytyy katella tota Primarkkia, tänks :) Sirkka, kiitos! Jovelan emäntä, joo ajattelinkin et vois vilkasta millasia kirppareita tai markkinoita sielä ois :)

Niina kirjoitti...

Stanstedistä on tunnin matka keskustaan. Hitsi Jenni tietäis vaikka ja mtä Lontoosta ku on asunu siellä ja parasta aikaa siellä käymässä. Mä kysyn siltä jos tietäis majoitusvinkkejä..
Primarkissa kannattaa ehdottomasti käydä!

Kirsi kirjoitti...

Muistakaa se Hummingbird Bakery! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tower bridge,EI London Bridge

Saara kirjoitti...

Ja reissu sen kun vaan lähestyyy!!! :D

Päpä kirjoitti...

Oon niiiiiiin kade tosta vahakabinetista! Haluun kans! Ja Harrodsin kuvaa katoin ensin et "ai Stockmann". :D
Ihanaa reissua teille! Oot niin ansainnut sen. :)