Puukökkää ja kuulumisia


Puukökkä tosiaan oli ja meni, saldoksi saatiin 5 puuta. Ensin meinasin vaan istua sisällä ja touhuta ruuan ja kahvin ja muun kanssa, mutta lopuksi menin kans muutamaksi tunniksi käyttelemään jotain konetta joka halkaisi puut kivasti kahtia :D

Lisääkin olisi tarkoitus vielä kaataa, mutta ne loput ovat niin lähellä taloa, ettei uskalleta itse alkaa yrittämään. Mieluummin palkkaa jonkun, jolla on vakuutukset kunnossa ja joka osaa hommansa :) 


Kissoja kiinnosti mitä pihalla touhaillaan :D Lähes tältä näyttää vielä tälläkin hetkellä. Huomenna olisi risusavotta ja saadaan vihdoin vietyä noi risut (mitkä ei onneksi näy kuvassa) kaatopaikalle.

Kävimme myös täällä Seinäjoella kävelemässä Ruutipuiston salaisuudet-reitin, mistä kerrottiin facebookissa näin: 

"Ruutipuiston
ja Törnävänsaaren alueelle rakennetaan ulkotulien, kynttilöiden ja
jääveistoksien avulla tunnelmallinen, kaikenikäisille sopiva
kävelyreitti. Se kulkee läpi rauhoitetun luonnontilaisen metsäalueen ja
Törnävänsaaren. Ulkotulien luoma mystinen valo ja jääveistokset saavat
metsän ja puistoalueen heräämään henkiin aivan uudella tapaa. Reitin
varrella saatat törmätä myös yllätysesiintyjiin!"

Olihan se hauska tapahtuma ja upean näköinen pimeässä. Tässä muutama kuva, monikaan ei onnistunut kun lunta satoi ihan taivaan täydeltä.

Muuta ihmeellistä täällä ei olekaan tapahtunut ja siksi en varmaan oo saanut kirjoitettuakaan mitään. 

Mut pyydettiin takasin töihin ja oon nyt pari päivää sielä taas uurastanut. Kahden kuukauden urakka tällä kertaa :) Sitten onkin jo kesä! Yritän nyt aktivoitua tämän bloginkin kanssa taas.. Ainakin haaveilen toisestakin kesälomareissusta, joten niitä haaveita saattaa ilmaantua, vaikka tuskin matka toteutuukaan.. Mutta saahan sitä haaveilla!

Kivaa viikkoa!

1 kommentti

Jovelan emäntä kirjoitti...

Työn iloa sinne :) Olettepa te uurastaneet puutöissä. Meillä kaatuu talolla muutama puu nyt viikonloppuna ja jossain vaiheessa pitää sitten meilläkin pitää klapiteatteri.