Remppahaaveita


Remppahaaveilija täällä taas terve! 


Nyt ois suunnitelmissa, että pääsiäisen aikana vaihdettaisiin olohuoneen ja makkarin lattia, vaihdettaisiin olohuoneen tapetit ja toivon mukaan vielä purettaisiin makkarin vaatekaapit ja asennettaisiin uudet tilalle. Jännä nähdä miten käy! Meidät tuntien sanoisin, että not gonna happen, mutta koitetaan ;)

Lattiaksi ajattelin tätä:[Kuva: Byggmax]

Tapetiksi oon pidemmän aikaa haaveillut Sanduddin Rolleri 7,[Kuva Sandudd]
joka tulisi yhdelle seinälle ja muut seinät maalattaisiin vaaleaksi, harmaaseen taittavaksi. Tuo tapetti sopisi vanhan talon henkeen ja tykkään kovasti sen kuviosta ja väristä muutenkin :) Eräs ystäväni laittoi edelliseen asuntoonsa tuota tapettia ennen asunnon myyntiä ja se on jäänyt kummittelemaan mieleen, kun näytti niin upealta seinällä.

Makuuhuoneeseen ei varmaankaan vaihdeta tapetteja. Oon erittäin onnellinen, kunhan saataisiin ne uudet vaatekaapit, lattia vaihdettua ja katto maalattua :) Siellähän onkin mustaharmaa tapetti, joten sitä ei tarvitsisi vaihtaakaan välttämättä. Tältä siellä näyttää edelleen:

Taulu vaan on muuttanut olohuoneeseen ja takaseinä odottaa joko sängynpäätyä tai jotain uutta taulua. Tällä hetkellä meillä on siinä peili, mutta mä säikähdän itseäni joka ilta mennessäni nukkumaan kännykän valossa.. 

Sellaisia haaveita täällä, katsotaan mihin rahkeet riittää ;)


3 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Apua kuinka paljon suunnitelmia :D Me ei oltais ikinä noin aikaansaavia :D

Mimmoset vaatekaapit teillä on nyt makkarissa? Muutenhan se näyttää oikein kivalta :)

Meillä jatkuu kylppäriremppa ..Pytingissä meidän pudotettiin maanpinnalle ku kuultiin että mosaiikki jota lattiaan ja yhteen seinään haaveillaan maksais melki kymppitonnin.. Ei vissihi tartte laittaa :D Nyt täytyisi siis keksiä jotain muuta :D

Jovelan Johanna kirjoitti...

Kauniit sävyt lattiassa ja tapetissa! Niistä tulee upeat!

Kova rutistus teillä edessä pääsiäiseksi, joten hirmuisesti tsemppiä sinne!

Miia kirjoitti...

Anna, mä vähän veikkaan että ei mekään :D Meillä on sielä semmoset typerät kiinteät vaatekaapit, mistä putoilee hyllyt ja ovet.. Ihan perusvalkoset pyökinvärisillä listoilla. Härrekyyd mikä hinta! :O Mä en varmaan ikinä osais päättää jotain kylppärin laatotusta, kun sitä ei niin vaan vaihdetakaan :D Johanna, toivotaan! ja katotaan kuinka paljon saadaan aikaseks.. :D