Päivä arkeani


Jovelan Johanna haastoi tekemään postauksen "päivä arkeani". Kuvat on valitettavasti aika vähissä ja kännykkälaatua, mutta koittakaa kestää!




Päiväni on siis eilinen, joka oli aikalailla samanlainen, kuin useimmat päiväni.




Heräsin 9.11. paniikissa, että oon myöhässä töistä :D Tosin mulla on liukuva työaika, joten se ei haittaa ja oli onneksi plussatunteja, joten käytin niitä sitten tuohon. Tämän takia usein teenkin ylitöitä ;) Käytin koirat pihalla ja laitoin kahvit tippumaan. Laitoin kaikille eläimille ruuat ja tein itselleni aamupalaksi turkkilaista jukurttia ja mustikoita. Eväät oli onneksi valmiina. Pelasin syödessäni Hayday-peliä, johon oon ihan koukussa. Aamupala ei maistunut, joten heitin lautasen neljän lusikallisen jälkeen takaisin jääkaappiin ja kaadoin kahvit viemäriin. Meikkasin ja totesin, että naamassani on kivat uniraidat, joille ei nyt voinut mitään.. :D Kaahailin töihin ja olinkin paikalla klo 10.




Tässä on väliaikainen erittäin tilava ja siisti työpisteeni. Mullahan loppuu työsuhde ensi kuun lopussa, joten ei ollut järkevää etsiä mulle omaa huonetta. Entinen työkaverini ja nykyinen hyvä ystäväni S kävi katsastamassa meidän uudet toimistotilat ja juoruiltiin kahvitauon verran. ...No ehkä vähän yli ;)










Lähdin töistä n. 16.45. ja lähdin ajamaan Prismaan katsomaan, onko heillä hyllyssä edellisessä postauksessa mainitsemaani tapettia. Ei ollut ja tiedustelin myyjältä, kauanko tilaaminen kestää. Myyjä oli "ihan pihalla" ja hoki vaan, että Juha ei ole nyt töissä ja hän ei tiedä miten tilaus onnistuu ja kauanko kestää. Totesin, että menen katsomaan toisesta liikkeestä ja sutaisinkin Starkkiin. Siellä oli hyllyt pullollaan tapetteja ja tuotakin tapettia löytyi.




Olin kotona n. 17.20 ja siellä olikin onneksi ruoka valmiina, T oli tehnyt kanafileitä, kruunuvihanneksia ja keitettyjä kananmunia. Nam. Ihmettelin ääneen, miksi T oli niin vihaisen oloinen ja hän tiuskaisi "No on se kiva tulla kotiin, kun joka päivä on jotain tehty! Vessan roskis oli kaadettu, saunan ovi auki ja kissanruuat syöty ja sohva syöty! Roskiksetkin on niin täynnä, että meinaa itku päästä.." SOHVA SYÖTY! WHAT??! Meidän koiratko, jotka ei enää koskaan tee muuta pahaa, kuin availee ovia ja syö kissanruokia ja joskus harvoin natustaa puuhaarukan palasiksi? Kipitin olohuoneeseen katsomaan ja toden totta, sohvassa oli iso palkeenkieli! Siitä mulla on kuvakin, katsokaas tätä!









Voi hittolainen!!! Musta toi näyttäis kovasti kissojen tekosilta (tai veikkaisin Moskaa..), ei koirat noin pientä jälkeä saisi aikaiseksi. Siinä olis lennellyt puunpaloja ja vanua ja kankaanpaloja pitkin lattiaa, jos koirat olis tota järsineet. Sohva oli kuulemma siirtynyt puoli metriä paikaltaankin, joten en tiedä mitä täällä oli tapahtunut..




Päiviteltiin tapahtunutta samalla kun lappasin ruokaa suuhuni. Vein koirat häkkiin, kun oli niin hieno ilma. Pyyhin vähän pöytiä ja tasoja, jonka jälkeen ystäväni K tulikin kuuden aikaan hakemaan mua naisten iltaan. Rytmikorjaamolla oli "naisten ilta" Beauty Avenue, jossa opiskelijat värjäsivät kulmakarvoja ja ripsiä ja oli mahdollista saada pikakasvohoito. Lisäksi oli myynnissä Oriflamen ja Partyliten tuotteita, sekä meikkejä ja kynsilakkoja. Värjäytettiin molemmat kulmakarvat ja ripset, jonka jälkeen tultiin meille kahville. Mulla on tänään kosmetologi, joten en viitsinyt ottaa kasvohoitoa.




T tuli siinä uimasta ja valitteli huonoa oloaan ja K lähti kiireen vilkkaa kotiin joskus puoli kahdeksan paikkeilla. Mä katselin puhelimella facebookia ja sovinkin siinä, että haen ystäväni R:n mukaan ja lähden samantien hänen kanssaan kauppaan, kun molempien piti kauppareissu tehdä. Kaupassa juoruttiin, haaveiltiin ja kierreltiin kaikessa rauhassa, kunnes tuli kuulutus että kauppa suljetaan 15min kuluttua :D




Vein R:n kotiin ja olin itse kotona joskus 21.20. Vaihdoin lenkkivaatteet ja nappasin koirat häkistä autoon ja ajoin lenkkipaikalle hiljaisen peltotien alkupäähän. Nautiskelin hiukan yli tunnin ajan täysikuun loisteesta kimmeltävillä hangilla ja koirien pössötyksestä kävellessäni. Ja juoksinkin välillä ;)









Kimmeltävät hanget ei sattuneesta syystä tässä kännykkälaadun kuvassa näy, mutta tuo sininen valo on Vilin huomiovalo :) Nolalla on punainen. Ainuttakaan autoa ei tullut koko lenkin aikana ja ulkona oli ihana pikkupakkanen.





 Olin kotona vähän ennen 11, jonka jälkeen kävin suihkussa ja ruokin eläimet. Selasin päivän lehdet ja mainokset, T nukkui sohvalla. Meinasin kirjoittaa tämän postauksen, mutta en sitten jaksanutkaan, vaan kömmin Talo & koti-lehden kanssa sänkyyn.









Sammutin valot joskus yhden aikaan. Aikamoista härdelliä siis tämä mun elämäni :D Eräs ystäväni tässä taannoin kysyikin, että makaanko koskaan koko päivää sohvalla ja katselen teeveetä ja jäin oikein miettimään, että siitä on kyllä aikaa, kun oon niin tehnyt. Ihmekään, että meidän koti muistuttaa aina lähinnä kaatopaikkaa, kun en mä ehdi siellä siivoilla ;)





Sellainen oli päivä arkeani-haaste, ottakaahan mukaan jos huvittaa!





Sain toisenkin haasteen, palaan siihen näinä päivinä!







5 kommenttia

Kiki kirjoitti...

Kyllä sää hurjan monta asiaa kerkesit yhden päivän aikana :)

Jovelan Johanna kirjoitti...

Jestas, mikä vauhtimimmi! Huomaan itseeni ison eron. Mä olen paikallaan nössöttävää sorttia, vaikka sieltä sohvalta telkun edestä mua ei myöskään ölydä. Mulle iskisi akuutti ahdistus jos pitäisi olla monessa paikassa samana päivänä. Mutta luettuna toi sun päivä kuulosti ihan superilta! Ei taatusti käy aika pitkäksi.

Huippupäivä sulla! Kiitos kun osallistuit :)

Miia kirjoitti...

Kiki, no siltä se vähän näyttäs näin kirjotettuna :D Johanna, kyllä se muakin usein ahdistaa, jos on monta juttua samalle päivälle, mutta kai mulle on jäänyt toi työttömyysmoodi päälle :D

Saara kirjoitti...

Pakko tähän kohtaan huomauttaa, että toi "kahvitauon verran" on tosi suhteellinen käsite ja mun mielestä meidän tauko oli just sopivan mittainen, sanokoot muut mitä hyvänsä ;)

Miia kirjoitti...

Oon ihan samaa mieltä!