Matkoja..

Höpöteltiin tänään töissä eri matkoista ja sieltähän se matkakuume viimeistään taas iski. Onhan se toki aina jollain tavalla päällä. Työkaverini on ollut matkaoppaana ja kertoilee aina kaikkia ihania tarinoita ja juttuja eri maista :)


Päädyin sitten miettimään, mihin lähtisin seuraavaksi matkalle. Kaupunkilomat ei oikeastaan kiinnosta juuri yhtään ainakaan tällä hetkellä. Siellä se on niin kiireistä menemistä ja pitää tarkoin suunnitella mitä tekee ja missä kiertää ja shoppailuksi se kuitenkin pääasiassa menee. Hotelli täytyisi olla lähellä kaikkea, ettei tarvitsisi aina taksilla lähteä.. Mieluummin makoilisin rannalla ja tutustuisin uusiin paikkoihin ja kiertäisin nähtävyyksiä. Rentoutuisin. Kokisin ja näkisin uusia asioita.


Tällä hetkellä eniten kiinnostaisi mm. seuraavat matkakohteet


Kroatia


Jossain vaiheessa aikaisemminkin siitä haaveilin, mutta silloin jäi matka tekemättä. On kuitenkin jäänyt mietityttämään (olipa kamala sana!) ja mitä enemmän on siitä lukenut, sitä upeampaa Kroatiassa olisi käydä.


Thaimaa
Ai että tuonne oon haaveillut jo pitkän aikaa! Miksiköhän Thaimaa..? Tarvitseeko sitä edes kysyä?! No kyllähän se täytyisi kerran elämässä nähdä. Apinasaaret, norsusafarit,Koh Samui, Phi Phi.. Tuonne olisi ihana mennä jonkun samanhenkisen kaveripariskunnan kanssa :) Lentomatka vaan vähän hirvittää..


Ja edelleen se Portugali..


Portugalikin on ollut mietinnässä parisen vuotta, mutta ei ehkä niin vahvana kuitenkaan. Joskus sinne olisi mukava päästä.


Kreeta Rethymnon..


(ja Elafonissi...)
Kreikka.. Olisi upeaa nähdä Kreikkaa vähän laajemmaltikin ja tahtoisin ajaa Kreetan läpi autolla. Ihanat pikkuruiset kujat, ystävälliset ihmiset ja valkoiset talot <3 
Elafonissi näyttää aivan upealta paikalta ja sieltä tehdään myös delfiini- ja miekkavalaan bongailuveneretkiä. 


Meksiko


Meksiko onkin vähän hankalampi selittää, miksi sinne tahtoisin. Kaikki kuvat mitä olen sieltä nähnyt ovat upeita ja olisihan se kokemus!


USA
Sunset blvd ;)


No kyllähän sitä nyt kerran elämässä pitäisi USAn maankamarallekin päästä. Miehen haaveena olisi ajaa USA päästä päähän autolla :) Ehkäpä joskus..


Irlanti


Oooo, Irlanti.. Tätäkään en osaa sen kummemmin selittää, muutakuin maisemat kolahtavat oikein tosissaan ja olisi ihana kokea irlantilaiset bed & breakfastit ja irlantilaiset ihmiset..


Näin se matkakuume on latistettu, vai mitä? ;)


Onko teillä kokemuksia joistain näistä paikoista, tai mihin itse haaveilet pääseväsi?

13 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kroatia kieltämättä vois olla jotain. Siellä ehkä ei oo niin hirveesti vielä massaturismia. Jenkkilässäkin haluisin käydä, mutta oon sitä mieltä et sinne tarttis lähteä kuukaudeks - pariks ja tosiaan ajella autolla koko maa läpi että sais kattavan kuvan. Siellä on niin erilaista eri puolilla maata. Toisaalta road trip USA:n halki on vähän pelottavakin ajatus. Koh Samuillahan me oltiinkin, niinkus tiiät. Thaimaa on kyllä varsin hyvä vaihtoehto. Takuuvarmalämmin talviaikaan, matkat ei maksa ihan älyttömästi, halpaa ruokaa ja juomaa, ihanat rannat, kauniit maisemat, eksoottinen luonto ja hyvää ruokaa! NAM! Sinne tekis mieli lähteä uudelleen.

-Päpä

Miia kirjoitti...

Helooo Päps, joo mua kyllä kieltämättä jänskättäs ajella USAn läpi.. Tulis vielä Teksasin moottorisahamurhaajat ja kaikki muut kylähullut :D

Thaimaa ois kyl messevä, en tiä vaan kuinka sen matkan ajan jaksais istua konees.. :P

aNNa kirjoitti...

Nythän on niin että mun ulkomaanmatkailu rajoittuu yhteen reissuun Saksassa. Niin no tietty Ruotsissa ja Virossa. Oispa mahtavaa päästä joskus johonki ..Lontooseen haluan joskus päästä. Yksin.

Hienoja haaveiluja!

Anonyymi kirjoitti...

No tommoselle levottomalle prinsessalle se paikallaan istuminen voikin olla aika haasteellista. :D
Mulla ei tehny 10 tuntia Bangkokiin yhtään tiukkaa (tai sitten aika kultaa muistot). Helposti vierähti tunnit torkkuessa, syödessä ja kavereiden kanssa hauskoja rupatellessa. :)

-Päpä

Miia kirjoitti...

Anna miks Lontoo? vaiko siks vaan, että se on Lontoo ;) Tuo yks kaveri mikä täälläkin käy kurkkimassa, yrittää meitä nyt keväällä lontooseen saada ( ja katottiin, että helmikuulla oli meno-paluu 2:lta n. 70e ryanairilla treelta), mutta ei varmaan nyt pysty lähtee. Mieluummin meen rantalomalle jos vaan yhteen paikkaan on varaa.

Päpä, mulla on kyllä vähä vaikeuksia olla rauhallinen :D mut mikseipä sitä jos ois kauheesti tekemistä ja joku hyvä kirja.. Yleensä sammunkin kyllä nopeesti konees.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs täälä juorutaan musta :D
Just tsekkasin tulevan tilin ja sillä pääsis kyl käymään Lontoossa :)
Kait sitä pitää pian varata matka ilman teitä :( :( :(

-Memmi

Miia kirjoitti...

Öhhöhöö :P Joo kyllä mä luulen kans, että joudutte lähtee kahdestaan :/

Anonyymi kirjoitti...

Vähäkö tylsää... Taidan mennä yksin :D

Tuu kahville??

Miia kirjoitti...

En mä varmaan tänään ehdi ku Kata tulee käymäs :/ Ilmottelen jos asia muuttuu :)

Miia kirjoitti...

ps. tuu sinne faceen!

Anonyymi kirjoitti...

Mä odottelin tota jo pari kommenttia sit :D

Cato kirjoitti...

Oi, Kroatia on kyllä kans mun listalla. Ja Madeira, kaikki kuvat on niin upeita mitä olen sieltä nähnyt. Siellä olis mahtavaa patikoida. Ja Kreikkaa hauaisin myös nähdä joskus. Ja Thaimaa ja Bali!! Ja nyt pääsen vihdoin sinne Thaimaahan, jee! :) Iik, en malta odotta!!

Miia kirjoitti...

Cato oi te lähdette sinne! Mahtavaa!!! Vähäkö oon kateellinen :P