Kuvaton..

..tällä kertaa :) Vesivahingosta ajattelin tulla kertoilemaan..

Muntersin miehet ahersivat torstaina tunnin verran ja totesivat että keittiön kaappien takaa seinä ja lattia ovat kostuneet. Heidän lähdettyään tuli mies koneen kanssa avaamaan viemäriputkea, joka tunnin aherruksen jälkeen saatiin auki. Huh! Iltapäivällä soittikin jo vakuutusyhtiö, että korvaavat kyllä ja suosittelivat Muntersia hoitamaan korjauksen. Ensi viikolla se siis alkaa. Saadaan asustaa vähän vielä isomman rempan keskellä. 


Mietinnässä onkin, mihin koirat päivien ajaksi.. Kai ne joutuu vaan eristää jonkinlaisella portilla olohuoneen puolelle. Koirat ei ehkä tykkää kauhean hyvää, kun vieraat ihmiset tulevat sisälle yksikseen.. Jännä nähdä. Pitää yrittää, josko pystyisi ainakin ensimmäisellä kerralla olemaan kotona heidän tullessaan.


Yläkerran remontti ei ole juuri edistynyt nyt, kun mies on joutunut tuon keittiön vesivahingon kanssa touhuta koko viime viikon ja lisäksi äidilläni alkoi kylpyhuoneremontti. Mies tekee sinne putkityöt. Pitääkin jossain vaiheessa katsoa, josko saisin teille kuvia muutoksesta näkyville :) Alkuperäinen kylpyhuone oli aika.. tiedättehän. :D Tulee varmasti mahtava muutos!


Nyt nuupahdin saunan jälkeen sen verran, että taidan lähteä koisimaan.


Postailen tässä joku päivä vielä uudesta vuodesta, kunhan saan siirrettyä kuvat koneelle :)

2 kommenttia

aNNa kirjoitti...

No voi tietty =/ Tsempit rempan keskelle!
Edellisenkin postauksen luin vasta, kivoja joululahjoja ootte saanu :) Mä sain mummulta uuden viltin ja laitan sen illalla nukkumaan mennessa päälle ja sit vielä peiton ..eli taitaa olla munkin peitossa jotain vikaa :D

Miia kirjoitti...

Kiitoksia :)