Laminaattiongelmia..

Kyllä tuon keittiön kans on kaikenlaista säätöä. Keskiviikkona meillä meni koko tonttivesijohto jäähän ja lopulta syyksi paljastui, että kuivausmiehet eivät olleet laittaneet villaa ollenkaan sille alueelle mitä kuivasivat ja minkä olivat purkaneet. Se oli siis oikeastaan auki ulos asti. Ihmettelinkin välillä, kun oli niin kylmä sisällä.. Vaikka onneksi sillä alueella oli edes muovi päällä. Aika nopeasti putki kuitenkin saatiin auki, eikä se haljennut eikä muutakaan, huh! Se vasta olis ollukki..


Maanantaina tai tiistaina aletaan kasaamaan keittiötä ja tänään täytyisi mennä valitsemaan laminaattia. KÄÄK! Kehitin siitäkin itselleni ongelman, joten päätin koittaa, josko täältä saisi pikaista apua :)
Vaikka niinhän siinä käy, että kaupassa sen vasta näkee, mitä siellä on ja mikä miellyttää silmää.


Tässä siis muistutukseksi keittiöstä kuva:
Lattia oli ennen vähän pyökkiä tummempi. Luulisin sen olevan pyökki festival tai kirsikka. Äiti muisteli, että se olisi pyökkiä ollut (he on lattian laittaneet aikoinaan).


Suunnilleen tän näköistä läheltä katsottuna:
(tämä oli kirsikka, kuvaa painamalla pääsee alkuperäiselle sivulle)
Tai ehkä se on vähän vaaleampaa. Hankala miettiä, kun en oo nyt kotona.


Joka tapauksessa, helpointa olis ehkä laittaa samanlainen. Se sopii tasoihin ja tarkoitus on olohuoneeseenkin jossain vaiheessa vaihtaa lattia, kun se on ihan kulunut koirien takia (ja ollut käytössä 2v..) ja eri sävyistäkin se on. Olohuoneeseen voisi sitten vaihtaa samanlaisen. Toisaalta vaihtelu vois virkistää..


Silloin, kun tuota rempattiin pari vuotta sitten, olisin halunnut pähkinänvärisen laminaatin. Ei voitu sitä kuitenkaan laittaa, kun keittiö ja olohuone ovat vierekkäin ja olis ollut tyhmä purkaa keittiön hyvä lattia ihan "turhaan".


Nyt kalusteet on pähkinää, joten tulisi ihan liian tummaa, jos lattiatkin laittaisi pähkinänväriseksi. Puuuh. Hankalaa. Lautalattia olis kaikista ihanin ja sopisi tuohon taloonkin, mutta ei taida nyt ainakaan onnistua.. Ehdotuksia? Oliskohan se helpoin vaan laittaa samanlainen lattia, mikä siinä olikin ja muuttaa myöhemmin olohuoneen ja makuuhuoneen lattiat samanvärisiksi?
 Jep, tiedän, että teen asioista turhan vaikeita.. :D

Ei kommentteja