keittiö valmistuu pian!

Laminaatiksi valittiin kuitenkin samanlainen, mikä keittiössä tälläkin hetkellä on. Vaihtoehtoja ei ollut kovinkaan monta, kun oli määrätty summa, mitä laminaatti saa maksaa/m2. Vähän jäi kaihertamaan eräs toinenkin.. 


Vähän tämän tyylinen:
Oli jonkun verran punertavampi. Jäin miettimään, että näyttäiskö se takkahuoneen lattialta sitten isolla alueella ja jouduin aika kiireellä tekemään päätöksen, kun T ensin sanoi, että ei tätä ja myyjän haettuaan muuttikin mielensä.. Tätä ei kuitenkaan ehkä olisi ollut varastossa tarpeeksi, joten päätettiin ottaa kirsikkaa.


Kävimme kaupassa samalla reissulla ja kotiin tultuamme ajattelimme ottaa pienet päikkärit. Kello oli n. 18 ja mietinkin, että kuinkahan myöhälle herääminen menee.. mutta oli niin kauheasti univelkaa ja väsytti.. Lopputulos oli se, että herättiin seuraavana aamuna :D T heräs kuudelta ja mä kahdeksalta. Oli vissiin jonkin verran sitä univelkaa!! Nukuin päivävaatteet päällä ja meikit naamassa :D Oli hieman erilainen perjantai..


Eilen olinkin heti aamusta virkeä pitkien unien jälkeen ja siivosin hyvin. Kävin väsyttämässä koirat metrin korkuisessa hangessa. Kävimme juhlistamassa kummipoikamme 1v. synttäreitä. Vietimme ystäväpariskunnan luona iltaa Putousta ja Kissat vs. koirat-elokuvaa katsellen ja herkkuja syöden. Siinä kului yksi jos toinenkin kurkku ja dippi, sekä pähkinöitä.


Tänään pitäisi keittiö tyhjentää, että remppamiehet saisivat huomenna alkaa kasaamaan keittiötä. WUHUU! On sitä jo aikansa tiskattukin vessassa ja syöty kertakäyttölautasilta. Mulla olis lisäksi hirveä hinku maalata yksi lipasto uusiksi... Saa nähdä teenkö tänään asialle jotain, vai maalailenko yläkerrassa. T on tehnyt äitillekin putkitöitä, kun siellä on se kylppäriremppa meneillään ja tänään käydään myös siellä. Äitin kylppäristä tulee upea!!!!


Kohta on koirilla ruoka sen verran laskenut, että uskaltaa lähteä lenkille. Taidan lähteä johonkin kauemmas ja ottaa kamerankin mukaan, kun on noin ihana auringonpaiste. Kyllä tästä pikkuhiljaa kevät koittaa <3 Ihana viikonloppu ollut. Mitä sinä olet tehnyt viikonlopun aikana?


Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia

Niina kirjoitti...

Kiva viikonloppu!:)
Mä oon viettänyt koko vkl:n töissä :P
No ens viikonlopp on onneks vapaata!

Miia kirjoitti...

Mihinkähän mun kommentti on taas kadonnu :) viikonlopputyöt on ihan tylsiä :/