Lomakuulumisia


Täällä sitä lomaillaan! Kuinka ihanaa. Loma on mennyt aika lailla niin kuin oletinkin, ystäviä treffaillessa, lenkkeillen, pitkään nukkuen, myöhään valvoen, kotona hääräillen.. Tässä muutamia paloja tähän astiselta lomalta. Lisää sekalaisia kuvia löytyy instagramista, täältä. Sinne ilmaantuu varmaan kuvia Kreetaltakin :)

Viime viikonloppuna oltiin T:n kotona grillailemassa ja viettämässä iltaa. Heillä on ihana kesäpesä pihalla, vähän kuin ylimääräinen huone. Syötiin hyvin ja juotiin hyvin ja illan tullen puutarha näytti upealta kynttilöiden ja valojen loisteessa. Mulla ei nyt ollut mukana muuta kun kännykkä, joten kuvat on taas mitä sattuu..Käytiin myös Tivoli Sariolassa tuossa jokin aika sitten. Olin siellä aikanaan töissä sen ollessa Seinäjoella ja edelleen tykkää tivolitunnelmasta kovasti. Victor Kaiser se siellä taas keikkui maailmanpyörän päällä, kuten monena edellisenäkin vuonna. Hurjaa!


Olen ottanut päikkäreitä paviljongissa makoillen. Siellä on hörpitty myös kahvit useammankin ystävän kanssa. Ilmatkin on olleet loistavat ja Kreetan aurinkohan on taattu, joten ihan sama millaista ilmaa täällä on.


Vein tänään kummitädilleni viinimarjoja mukanani. Oon ihan hulluna noihin emalikippoihin :) Ostin tuon kirpparilta toissapäivänä kun kävin pitkästä aikaa kiertelemässä. Aion koittaa tehdä betonitöitä jossain vaiheessa ja siihen tarkoitukseen etsiskelin astioita. Löysinkin jotain, mutta tämä kolhuinen kaveri halusi myös mukaan.


Nolan hönö ilme tämän päivän lenkiltä. Vili on charmikas kuten aina :DAjastan tämän postauksen myöhemmälle, mutta tätä kirjoitellessa hääpäivää vietetään huomenna ja silloin lähdetäänkin illalla kohti Helsinki-Vantaata ja Kreetaa! Jeij! 

Mukavaa viikkoa teille kaikille! 

Ei kommentteja