Ulkona


Hieman täälläkin alkaa jo kukat pikkuhiljaa kukkia. 


Kirsikankukat on niin suloisia. Voisin kuvata niitä vaikka kuinka paljon! 


Vuorenkilvet kukkii nätisti ja on niin huolettomia, että pidän niistä. Eipä niille tarvi mitään tehdä kun ovat vihreinä koko vuoden ja kukkivat iloisesti kesäisin. Mun tyylisiä kukkia siis! 


Särkynyt sydän on niin kaunis. Täytyisi sille tehdä vähän lisää tilaa kun naapuripuska meinaa vallata koko alueen. Odotan kovasti, että kukkapenkit alkaisivat kukkia, saisi kerätty kimppuja ihan omasta pihasta. Muutama päivä sitten keräilin lenkin varrelta tuomia ja joitain punaisia kukkia sisälle.

Tänään keräsin syreeniä, se on niin kaunis kukka ja tuoksuu ihanalle! Vielä kun aukeaisivat kokonaan. 


Tulppaanit otti nokkiinsa kun istutin pionit niiden viereen eikä nousseet ollenkaan. Pitää ensi vuodeksi siirtää ne jonnekin muualle ja hakea lisääkin sipuleita. Mä niin toivon, että saisin pionit kukkimaan! Mua jäi niin kaihertamaan, kun näin tässä kerran Lidlissä kassalta tultuani 4€ pionikimpun, enkä sitten enää lähtenyt sitä hakemaan ja sen jälkeen niitä ei oo ollut enää kertaakaan!


Vilin kissamainen tyyli :) Tämä on niin tuttu näky, se tulee aina lähempää katsomaan jos jään jälkeen. Mukavaa viikon alkua teille kaikille! 

2 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Eikö ole ihanaa, kun kaikkialla kukkii! Kesä, kesä! Taasen voisi hieman tasaisemmat ilmat olla ja sitä lämpöäkin mielummin lähemäs kahtakymmentä kuin kymmentä asetta, mutta onpas silti kesä ;)

Miia kirjoitti...

Johanna, no niimpä! Mä vielä odotan, että kukkapenkki alkaisi kukkia oikeen kunnolla :) Toisaalta saa enemmän tehtyä kun ei ole niin helle, ettei jaksaisi eväänsä retkauttaa :D