Kameramietteitä


Dublinissa ollessa huomasin, että järkkäriä on välillä vähän rasittava raahata mukana. Kuitenkin haluaisin hyvälaatuisia kuvia eikä se pelkällä kännykällä onnistu. Dublin-postauksessa oli kuvia sekä kännykästä, että järkkäristä. Kännykällä ei onnistu myöskään nopeat liikekuvat, joita esimerkiksi eläimiä kuvatessa usein tarvitsee.


Mikä neuvoksi?

Olisiko se siis järkkärin vaihto pienempään? Mietin vähän tuota olympus peniä. Onko kokemuksia? Oletko kenties vaihtanut järkkärin johonkin muuhun kameraan?


Nyt mulla on käytössä Canon Eos 550D ja oon siitä kyllä tykännyt kovasti. Helppo käyttää ja kuvanlaatu on hyvää. Pärjää hyvin myös automaattiasetuksilla jos ei ehdi alkaa säätelemään. Mutta menisihän tuo "minijärkkäri" helpommin lomamatkoilla mukana.. 

Kertokaahan kokemuksia, ettei sitten harmita jos myin järkkärin pois ja toteankin, ettei tuo ole hyvä!Myynnissä olisi nyt ainakin objektiivi Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, saa tarjota!  Muoks. Myyty!

9 kommenttia

Tuulia kirjoitti...

Tuosta kyseisestä kamerasta mulla ei ole kokemusta, mutta meillä oli juuri viimeisimmällä reissulla mukana lainassa Sonyn Nex-3, pienehkö kamera (ainakin kun järkkäriin on tottunut). Säätöjäkin oli kivasti ja just reissukamerana toimi tosi kivasti, en ehkä silti vielä järkkäristä kokonaan luopuisi... :)

Miia kirjoitti...

Kiitti, Täytyypä tutustua :) luovun ny ainaki tosta pitkästä putkesta ku sitä niin harvoin jaksaa kuljettaa mukana.

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Jossain näin maininnan tuosta Olympus Pen kamerasta ns blogikamerana ja kiinnostuin myös 😊

Miia kirjoitti...

Joo se mullakin pisti silmään :) Toivoisin vaan hyvälaatusia kuviakin niin olis kiva kuulla kokemuksia tuosta.

Sari / Usva kirjoitti...

Mä just vaihdoin canonin tuohon ja blogistani löytyy siitä juttuakin. Vielä pitää treenata että oppii ottamaan kaiken irti kamerasta, mutta en kadu, on se vain näppärä!

Sirkka kirjoitti...

Ihania kuvia, muistoineen Sinulla oli Dublinista ja matkailu avartaa aina! Hienon näköinen kamera Olympys Pen.
Itselläni ei ole järkkäriä, vaan bridge kamera joka on tosi vanha, ainoa haittapuoli, että tulee otettua sillä samantapaisia kuvia:)))

Miia kirjoitti...

Täytyypä käydä lukemassa :) hitsi kun sais kokeiltua jossain ettei sitten ala jälkikäteen harmittaa. Silloin kun ostin järkkärin, myin pikkukamerani pois ja kohta kaipailinkin sitä takaisin ja jouduin ostamaan uuden..

Miia kirjoitti...

Kiitos paljon! Joo hienolta näyttää kyllä mutta mietityttää uskaltaako järkkärin vaihtaa siihen. . Hienoja kuvia sulla ainakin on :)

Jujuliini kirjoitti...

Miia, mähän ostin tuon ja ne Italian kuvat on just tuolla olympus pen lite E-pl 5. Kevyt ja näppärä mutta älä ihmeessä myi tuota toista kameraa ja objektiivia pois. Käytä molempia.