Keväistä


Ihanat ilmat taas! Eipä tullu takatalvea, vaikka vähän lunta heittelikin! Näin aurinkoisina päivinä tekisi mieli olla vain ulkona, kävellä pitkin metsiä ja nautiskella auringonpaisteesta ja linnunlaulusta. 

Istuttelin kuitenkin tuossa jo vähän kesäkukkia ja ne oikeesti kasvaa! Musta tulee vielä tulevaisuuden hortonomi! En uskonut että saan noille mitään aikaiseksi :D Kysykääpä kesän lopulla, tai vaikka parin kk päästä niin veikkaan että ovat jo menneen talven lumia :D Oon ennenkin yrittänyt jotain istutella, mutta ei sieltä oo mitään noussut. Paitsi ehkä rairuohoa.


Istutin noihin tarhaleukoijaa ja tuoksuhernettä. Vielä olisi paljon siemeniä, kunhan ehtisin istuttaa. Ehkäpä huomenna kun on iltavuoro. Menee nää aamut vähän hukkaan, tänäänkin ehdin vaan lenkkeillä metsässä ja kohta pitäisikin jo lähteä kovaa vauhtia töihin.


Tilasin Ebaysta upean pionikimpun, siltä varalta että en saakaan pidettyä kukkiani hengissä :D Halpahallista ostamani hortensia näyttää jo vähän sellaisia merkkejä, että tarvis tehdä jotain. En tiedä auttaisko jos sen istuttaisi uuteen multaan.. En viitsi edes kuvata sitä.


Taidan tilata vielä eri värisenkin kimpun, toi oli tosi kiva :) Niin pitkä vaan että jouduin katkoa varret kun ei ollut tarpeeksi korkeaa maljakkoa. Mutta eipähän tarvitse miettiä että se nuupahtaa viikon päästä.


Ompelin yksi yö tuon koristetyynynpäällisenkin.. Ihana hömppäkangas. Oon ostanut Paperinauhasta sellaisia pieniä paketteja, missä on aina esim 50cmx70cm kankaanpala, kätevästi riitti tuohon etupuoleen. Taakse laitoin Ikeasta ostettua valkoista kangasta. Ajattelin etten saa tuota ommeltua mutta noin vaan :D Mulla on niitä pikku paketteja vaikka kuinka paljon jäljellä, kun oon joskus vähän innostunut.. Siellä on niin ihania kankaita! 

Kevättää kevättää! Pinkkiä, turkoosia, lilaa, vaaleanvihreää pastellia... Ai että! Joko teillä alkaa kevään värit vallata? Mä niin odotan että saisin paviljongin kesäkuntoon!

10 kommenttia

Kiki kirjoitti...

Oi miten ihanan hempeitä istutuspurkkeja sulla on :) Nyt lähden tutustumaan Paperinauhaan, meillä ei kyllä osaa ommella kuin mies :D

Miia kirjoitti...

Haha, no en minäkään osaa :D Mutta pakko kai se on edes perusasioita opetella kun menin pari vuotta sitten ostamaan tuon koneen...

Jovelan Johanna kirjoitti...

Hyvinhän noi taimet noissa suloisissa purkeissa nousee :) malttia vaan (neuvoo muka osaavana täällä :D

Keväisin tulee aina puuhailtua kaikkea kivaa. Ihan niin pitkälle ei oma hömpötykseni ole mennyt, että olisin ottanut revanssit ompelukoneen kanssa. Edellinen kokemus on edelleen hieman karvaana mielessä ;D

Kata Maria kirjoitti...

Todella kivoja noi purkit. Ehkäpä itse teen samanmoisia! :)
Tuo pionokimppu tosi kaunis, tykkään pioneista! <3

Sirkka kirjoitti...

Heippa Hortonomi! Hyvältä näyttää istuttamasi siemenet kauniisiin purkkeihin. Pionikimppu näyttää myös niin kauniilta ja siitä onkin ilo pitkäksi aikaa:)
Tyynyäkin ihailin tässä kauan, tosi nätti.
Eihän aamut mene hukkaan sillä mikä voisi olla ihanampaa kuin samoilla metsissä koiruleiden kanssa. Hyvää liikuntaa ja josta saa niin hyvän mielen.
Nautinnollista kevättä ja sen tuomaa iloisuutta!

Saara kirjoitti...

Mä tasan varmasti tuun istuun sun kans pavikseen sitten :) Oot kyllä niin touhukas emäntä notta!

Miia kirjoitti...

Haha neuvo vaan :D mä todennäköisesti joko kastelen liikaa tai liian vähän :D

Miia kirjoitti...

Tee ihmeessä, ne on niin keväisiä :)

Miia kirjoitti...

Niimpä, aamuiset metsäreissut on kyllä kivoja :)

Miia kirjoitti...

No ihan tasan tuutkin!