Pieniä tuunailuja


Byhyy, tänään tulikin Hobbyhallista viesti, ettei sitä pöytää enää saa. Höh. Oliskin ollut liian hyvä säkä :D 

Yövuorot loppui eilen aamulla ja tässä sitä edelleen valvotaan. Onneksi mulla on nyt pari vapaata niin saa käännettyä rytmin. Huomiseksi on lupailtu aurinkoista päivää, joten olisi mukava nautiskella siitäkin, eikä nukkua koko päivää. Ajattelin mennä heti sängystä päin lenkille ja käväistä myös kirppiksellä huomenna. Eilen oli upea ilma lenkkeillä, kerkesin kuvaillakin siinä nautiskellessani lumettomasta metsästä.


Oon tässä nyt muutamana päivänä testaillut niitä Jeanne d'Arc Livingin Vintage painteja jos johonkin.. Löysin pikkuveljeni rakentaman hyllyn, joka oli siniseksi maalattu. Sudin sen nyt hennon vaaleanpunaiseksi ja katsotaan, josko se löytäisi paikan jostain, ehkäpä tuolta vierashuoneesta. Väsäsin myös muutaman hempeän värisen säilyketölkin, näihin voisi istuttaa vaikka kesäkukkia :)

Tuli aivan söpöjä :) Vielä olis pari purkkia maalattuna, ilman pitsinauhaa. Turkoosikin edelleen houkuttelee, täytyis jossain vaiheessa sitä saada tänne lisää. Verhot jo ostin, mutta ei ne oo hyvät. Liian raskaat, liian kiiltävät, liian kaikkea. Olkoot nyt sen aikaa kun keksin jotkut muut :D Ei ne valosalla oo ihan niin pahat kun näin iltaisin.
Voimapaperista taittelin kukkaruukkupussin, mitä nyt onkin näkynyt monessa blogissa ja kodissa. Helppo ja nopea tehdä ja kivaa vaihtelua ruukulle. Joko teillä on tälläset?


Taitteluohjeet löytyy täältä:


Sellaista pientä värkkäilyä täällä tänään. Nyt mä yritän mennä nukkumaan että ehdin nautiskella siitä auringosta ees vähän! 

Auringonpaistetta sinne teillekin!5 kommenttia

Kata Maria kirjoitti...

Ihanat purkit tuli ja kiitos tuosta taitteluvideosta!

Amanda kirjoitti...

Ihana blogi ja kivoja juttuja sulla täällä! Pitää poiketa useamminkin ;) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

Miia kirjoitti...

Kata Maria, kiitos paljon :)

Amanda, kiitti, poikkea toki! Mä tuun kanssa kattomaan sun blogia :)

Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Mä vähän oikasin ja tilasin uashmama pussin 😊. Nuo sun luontokuvat on ihania ja tuo koirakuva aivan tosi onnistunut.

Miia kirjoitti...

Siskonpaneelisoppa, Kiitos paljon! :) Mä ihastelin kanssa niitä uashmama-pusseja, mutta toi riittää nyt alkuun :)