shoppailuja


Käytiin tänään vähän shoppailemassa ystävän ja hänen lapsensa kanssa. Kuinka mukava höpsöttää kaupan käytävillä kaverin kanssa ja käydä välillä syömässä hyvin,  jatkaa kikatusta ja höpinää ja ostosteluja :D Ei onneksi mitään suurempaa jäänyt käteen, paitsi synttärilahja kaverin muksulle ja tuo ihana turkoosi/mintunvihreä tarjotin, mitä oon katellut jo muutaman kerran kaupassa. Väri näyttää livenä vähän erilaiselta näin iltavalaistuksessa. Turkoosit verhotkin odottelee vielä paikoillaan. Katotaan koska keksin jotkut paremmat tilalle. Ajattelin kirppispaikkaa varata ja tyhjätä kevään kunniaksi paikat kaikesta turhasta romusta. Niin varmaan, mä en tästä hamstraamisesta pääse eroon..Mutta yritän vähän ainakin ;)

Samalla reissulla illan pimeydessä kerättiin pajunkissoja vihdoin. Saa nähdä onko ne vielä aamulla pystyssä kun pääsen kotiin, vai onko Möököherra käynyt kippaamassa ne parempiin suihin. Hurrikaani ja helmililjat oli jo kumossa tänään aamulla. Möksy on erikoistunut myös teepussien syömiseen, ne kun on niin mukava repiä rikki ja levittää pitkin lattiaa :D Toivotaan että se oppii tavoille kun aikansa kieltää :D
Kreikkakuume nostelee taas päätään, eikä siihen mikään auta paitsi matkan varaaminen!! Pakko siis varmaan lähteä. Tällä kertaa taidamme suunnata Kreetalle Agios Nikolaokseen. Siellä ei ollakaan aiemmin käyty, joten innolla odotan! Ootteko jo varanneet kesälomareissuja? Mä olisin jo niin lomafiiliksissä!! Taidan kuluttaa tämän työyön kattelemalla kaikkia ihania kreikkasivuja.. Mukavaa pääsiäistä kaikille!


3 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Vai Kreikka se taas kutsuu luokseen ;) Ei kun reissuun vaan! Meidän reissut on taidettu nyt toviksi tehdä. Ei malta eikä rehellisesti sanottuna tee mielikään reissata yhtään minnekään, kun täällä on niin paljon puuhaa ja mielekästä olemista. Kotihiiriksi ollaan taidettu tulla, mutta sen verran ollaan meinattu, että kun tämä saaristoreitti, eli Saariston rengastie kulkee tässä meidän alueella, niin se kyllä ajetaan lossiylityksineen päivineen jonain kauniina päivänä läpi ja ehkä yövytään majakassa. Koirat kyytiin, kamera kassiin ja menoksi!

Miia kirjoitti...

No kutsuuhan se! Kyllä mäkin ennemmin sielä Jovelassa olisin ;) Kuulostaa ihanalta tuo Saariston reittikin :)

Niina kirjoitti...

Ihana tarjotin <3 siellä on turkoosivillitys päällä!
Meillä on pian malagan reissu edessä mut ois kiva kesälläkin käydä jossain, vielä suunnitelmat sen suhteen ihan auki :)