Pihalla


Tänään oltiin pari tuntia pihahommissa. Ihanasti paistoi aurinko sen ajan, nyt se onkin jo mennyt pilveen. T vaihtoi molemmille vihdoin kesärenkaat ja mä siivoilin pihaa ja kuljettelin niitä renkaita varastoon ja takaisin. Kukkapenkeissä alkaa ihanasti näkyä jo elämää! Siistin kolme kukkapenkkiä talven jäljiltä ja heti tuntui kesäisemmältä.


Noista ylläolevista mulla ei oo hajuakaan mitä ne on. Muistelin, että olisin siihen helmililjaa joskus istuttanut, mutta..


Tulppaanitkin on hyvällä alulla. Siirrän ne ehkä ensi vuodeksi johonkin toiseen kukkapenkkiin, josko hakisin tuohon pioneja kun tuossa on suojaisa paikka ja aurinko paistaa siihen pitkään. Tässä kukkapenkissä kasvaa kummallinen iso pensas, mikä vaan tulee jostain joka vuosi :)  Pari krookustakin kukkii, ne olivat hypänneet pois kukkapenkistä :D Pitää ne myös siirtää muualle. 


Syreenit ja kirsikkapuu olivat jo täynnä silmuja. Kohta tuo meidän piha on tulvillaan syreenin tuoksua!


T kävi tänään vähän shoppailemassa ja toi mulle pionin alun! Noita täytyy hakea kyllä lisääkin, olisi ihana saada suuri pionipenkki. En tosin ollenkaan oo varma, saisinko kasvatettua niitä, äitikään ei kuulemma ollut onnistunut. Ja se on sentään lähes itseoppinut hortonomi ;)

T toi myöskin parit oksasakset, kun meillä meni vanhat hukkaan jonkun risukökän keskelle. Kyllä nyt kelpaa! Meinattiin, että olisi voinut tänään laittaa paviljonkiin katon, mutta tultiin välillä syömään ja tässä nyt väsähdettiin niin etten taida jaksaa muuta kun lorvia hetken ja lähden sitten koirien kanssa lenkille. Nyt on taas muutama yövuoro edessä niin eiköhän sen katon ennätä tässä joku päivä! 


Pitäisi nyt käyttää tämä lorvailuaika hyödyksi ja etsiskellä kirppistavaraa, kun mulla on siellä ollut torstaista asti paikka ja tänään näytti jo kovasti tyhjältä! Se on vaan se luopumisen tuska, ja "tätä voi vielä tarvita" ;) Tiedätte varmaan tunteen?! Sitten kun saat tavarat myytyä, ei mee montaa päivää kun olisit tarvinnut just sitä tiettyä tavaraa johonkin. Mutta ompahan sitten syy ostaa uusia.. ;)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Mä vierailen teidän blogeissa sitten yöllä!

4 kommenttia

Marika kirjoitti...

Ai että tällaisia kevätpostauksia on mahtava lueskella! Tämä kevät on vain niin mahtavaa aikaa, niin sen lisäksi, että nauttii itse pihalla olemisesta, nauttii katsella & lukea myös muiden kevätpuuhasteluista :)

Meillä oli lumet pitkään pihalla, kuten joka vuosi, mutta nyt ne vihdoinkin hävisivät ja olen aivan onneni kukkuloilla siivoillut pihaa. Odottelen jo sitä aikaa kun käyn ostamassa orvokkeja ja istuttelen niitä ihanuuksia pihalle.. ♥

Miia kirjoitti...

No samaa täällä odotellaan! Mä viime vuonna hurahdin pelargonioihin, mitä oon aina ennen pitänyt "mummokukkina" ja edelleen tykkään niistä tosi paljon, eli niitä varmaankin tulee haettua. Kevät on niin ihanaa aikaa kun odotellaan ja valmistellaan kesää <3

Jovelan Johanna kirjoitti...

Koleaa on täälläkin ollut, mutta nyt lupailevat lööpeissä, että ilmat lämpenisivät. Ihanaa!

Tuo sininen kukka taitaa olla sininen scilla, eli idänsinililja :)

Iloa puutarhahommiin!

Miia kirjoitti...

No niimpä olikin idänsinililja, kiitti :)