Koruilua


Täällä ollaan taas hieman hurahdettu koruilun maailmaan. Tilasin ystävälleni synttärilahjan eräältä koruntekijältä ja sen jälkeen korukipinä taas puraisi :) Tilailin monenlaisia riipuksia ja muutamia koruja niistä jo syntyikin. Osaa en viitsi vielä esitellä kun on menossa lahjaksi. Nämä ovat todella helppotekoisia. Ylempään koruun ostin valmista papuketjua, johon kiinnitin välirenkailla erilaisia riipuksia. Lukkoja mulla olikin vielä jäljellä vanhoista koruiluista. Näistähän voisi tehdä vaikka millaisia luomuksia, korukaupoissa on myynnissä myös hopeisia korunosia.


Pitäisi tehdä vielä kokonainen setti vaikka noita edellisessä postauksessa olevia koruja, niin saisin laittaa ne ystäväni lapsen ristiäisiin lauantaina. Luulinkin tilanneeni vastaavia helmiä lisää, mutta ne olivatkin kulmikkaampia. Katsotaan mitä niistä keksii. 


Tämä viikko meneekin tiiviisti töissä ja vapaata on tiedossa vasta ensi viikolla. Perjantaina ollaan menossa Vaasaan päiväksi, saa nähdä saanko T:tä raahattua yhtään kaupoille ;) Olisi ihana käydä täällä ja täällä ainakin. Oisko muita suosituksia?

Nyt pitää taas kipittää sänkyyn että jaksaa kuudelta nousta. Öitä!

Ei kommentteja