Paviljonkia


Ihana kesä! Mulla oli pitkästä aikaa kolme vapaapäivää ja ehdittiin touhuilla pihaa kuntoon ja käydä katsomassa Elastista Ilonassa.  Paviljongin ympäristö kaipaa edelleen viimeistelyä, josko sen tänä kesänä saisi aikaiseksi!

Hain perjantaina muutaman kesäkukan ja ostinkin yllätyksekseni pelargonioita, joista en oo koskaan aiemmin innostunut.  Nyt ne näyttää niin suloisilta saviruukussa. Vanhensin noita saviruukkuja hieman maalilla, etteivät näytä niin uuden karheilta. Ostin myös hortensioita, saa nähdä pysyvätkö hengissä. Eilen illalla hain vielä kummitädiltäni enkelinpasuunan alun terassille :)


  


Tänä vuonna ei ilmeisesti ole naapuriin tulossa hevosia, joten ei ole yhtä maalaismaiset maisemat kuin viimevuonna, mutta kyllähän tuossa viihtyy! Tälle päivälle on luvattu ukkosta ja vesisadetta, joten syöksyn varmaan heti töiden jälkeen peittelemään tuota sohvaa..

Mukavaa viikon alkua teille kaikille!


Postaustahti on nyt vähän hidas mutta ehkäpä se tästä nopeutuu kun kesä tulee :)

3 kommenttia

Niina kirjoitti...

On teillä mukavat maisemat paviljongista!:)
Sade tuleekin kyllä jo tarpeeseen, ukkosesta en välitä yhtään!:p

aNNa kirjoitti...

Kyllä tuolla kelpaa nyt lämpöisiä kesäpäiviä vietellä :)

Miia kirjoitti...

Niina, no sanos muuta :) Meillä alkoi heti kukat kukkimaan kun satoi! aNNa, kelpaa kyllä! T haaveili siihen vielä grillipaikkaa, saa nähdä.. :)