Suunnitelmia


Kyllästyin vihdoin tuohon tv-tasoon oikein totaalisesti ja nyt täällä puuhaillaan (ei nyt varsinaisesti tällä hetkellä ;) uuden tason kanssa. Laittelen kuvia sitten kun saadaan valmista! Tässä vielä kuva tästä "huikaisevasta" olohuoneesta tällä hetkellä.. Toivottavasti tilanne paranee pian!


Tuo telkkarinurkka on niin tosi vaikea, niinkuin oon aiemminkin nurissut. Tykkään pitää sohvaa tässä nykyisessä paikassaan, koko huone tuntuu tilavammalta. Mutta silloin tv:lle järkevin paikka on tuossa seinällä. T:llä on kaikkia kaiuttimia ja subbareita ja härpäkkeitä, mitkä on ainoat asiat, joita se tänne olohuoneeseen haluaa, joten niiden kanssa on vain elettävä. Ja onhan se ääni ihan eri kun pelkästä telkkarista :) Tuossa expeditin oikealla puolella on ikkuna, joiden alla koirien pedit ja niiden vieressä pariovet makkariin. 


Kierreltiin tässä viikolla muutamia huonekaluliikkeitä, josko olisi löytynyt sopiva taso tuohon, mutta kaikki olivat joko liian leveitä (menisivät ikkunan eteen), tai sitten vahvistin ei mahtunut siihen (eli sama tilanne kuin expeditin kanssakin). Kokeillaan nyt siis mitä saadaan aikaiseksi, todennäköisesti jostain ajatuksistani joudun joustaa :D Matto täytyisi kanssa hankkia, mutta en oo osannut päättää millaisen haluan.

Oon ollut koko viime viikon kipeänä ja kaiken muun hyvän lisäksi jouduin viisaudenhampaan poistoon, kun se tuli niin julmetun kipeäksi. Onneksi oli viimeinen laatuaan! Hampaanpoistosta paraninkin suht nopeasti, pari päivää söin buranaa ja nyt unohdan jo välillä koko hampaan. Viikonloppu meni mukavasti yövuoroissa ja tänään juhlittiin äitin synttäreitä kakkukahvitellen. Vietiin veljieni kanssa lahjaksi OBH Nordican Chilli-leivänpaahdin, kun äitillä on jo muitakin laitteita samaa sarjaa.Mä meen nyt nukkumaan, että pääsen huomenna nauttimaan vapaapäivästäni ajoissa :) Palaillaan! 
1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset vielä teille kaikille ihanille lapsilleni ja lasten puolisoille lahjasta! Nyt on melkein koko sarja punaisia kodinkoneita.:)
T. Äippä/anoppi