Tv-taso


On taas ollut niin kiirettä, etten oo millään ehtinyt kirjoitella. Nytkin oon vielä puolen tunnin sisällä käymässä kioskilla ja lähtemässä töihin, joten saa nähdä päivitänkö tämän vasta yöllä vai ehdinkö kirjoittaa loppuun.


Saatiin vihdoin se tv-taso! Käytiin vielä katselemassa Maskussa, Jyskissä ja Askossa, olisko löytynyt jotain sopivaa, mutta kaikissa oli jotain vikaa. Joko taso olisi mennyt ikkunan eteen, vahvistin ei olisi mahtunut tai sitten se olisi ollut niin matala, että koirat olisivat olleet aina edessä. Tehtiin siis itse.

Kysyin vinkkejä Sisustushullut-ryhmässä ja myöskin tädiltäni, jolla on Sisustuspalvelu Tara. Tässäpä sen pidemmittä puheitta puuhaamisemme tulos:Peikonlehtiparka otti itseensä siirrosta makkariin, toivottavasti se tuossa elpyy. Subbari mahtui sentilleen lekaharkkojen ja kaiuttimien väliin ja vahvistinkin sopi hyvin tasolleen. Television alle laitoimme kaksi lankkua vierekkäin toisiinsa kiinni, niin saimme leveämmän tason.


Mietin vielä olisko tuohon ikkunan allaolevaan tasoon laittanut välihyllyn, mutta nyt se saa olla ainakin jonkin aikaa tämän näköinen. Vili käveli ensimmäisenä iltana pedilleen ja sen selkä osui hyllyyn, kääntyi katsomaan sen näköisenä et mitä tässä nyt tapahtuu ja menikin sitten lattialle maata :D Vähän kun vetää petiä eteenpäin niin sekin mahtuu tuohon makoilemaan. Tasolla olevat tavaratkin varmaan muuttuvat vielä tässä.

Mitä sanotte? Onko parempi kuin entinen Expedit-hylly?


Mä lähden nyt kiitämään :) Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

7 kommenttia

Niina kirjoitti...

On hyvä! <3

Kanivinossa kirjoitti...

Mikä hauska lampunvarjostin siellä kuvissa näkyykään. Mikä on sen tarina?

Miia kirjoitti...

En tiedä mikä on sen tarina alunperin, isä on keräillyt kaikkia vanhoja tavaroita ja siltä sen sain :)

Marika kirjoitti...

Siitä tuli niiin hieno!

Miia kirjoitti...

Mä kyllä tykkään kans :)

aNNa kirjoitti...

Oo, tuohan on vaikka kuinka hieno!!!

Miia kirjoitti...

kiitti :)