Viikonloppua ja avuntarvetta


Pääsin sinne töihin! Jee! Nyt loppuu 10 kuukautta kestänyt työttömyys! Hyvä te ja teidän peukut! ;)

Tänne ei kuulu mitään erikoista. Alkaa jo kevättää kovasti ja toivon ettei lunta enää tulisikaan. Tämä viikonloppu on kulunut aika rauhallisissa merkeissä, veljeni tuli Lappeenrannasta ja hänen kanssaan ollaan vietetty aikaa. T lähtee tosin huomenna Helsinkiin katsomaan jääkiekkopeliä ja jää samalla sinne jo tulevaa viikkoa varten, joten mulla on yksi yksinäinen yö enemmän. Ensi viikolla mullakin on tiedossa reissu, lähden katsomaan Backstreet Boysin konserttia Helsinkiin :)

Huomenna aion tonkia lisää kaappeja ja etsiskellä kirppikselle myyntitavaraa. Otimme ystäväni kanssa pöydät torstaina, mutta en oo ehtinyt sinne hirveästi viedä mitään uutta tavaraa, lähinnä viime kerralla myymättä jääneitä. Treffaillaan myös kahden kaverin kanssa, joiden miehet on myös tuola jääkiekkoreissulla.

Ja nyt se avuntarve..

Oon miettinyt tota olohuonetta nyt pää sauhuten. Jotain sille täytyisi tehdä, mutta mitä? Nyt nuo kaikki tavarat on yhdessä rysässä typerästi, mutta en keksi muutakaan vaihtoehtoa. Mietin jo mm. sohvan pilkkomista divaaniosaan ja kahdenistuttavaksi sohvaksi ja ties mitä. Tv-tason vaihtokin voisi tulla kyseeseen, mutta tässä rahatilanteessa se olisi löydyttävä kotoa. Eräs ajatus siitä oli, mutta se vaatisi jonkin verran töitä, joten saa nähdä ehtiikö tässä nyt. Heitelkää ideoita siis jos teiltä niitä suinkin löytyy! Mattokin on edelleen hakusessa.


Tuossa vielä tuota olohuonetta toisesta kulmasta. Kissatelineen vasemmalla puolella on pariovet makkariin, joiden vieressä koirien pedit. Koirat nukkuvat joka tapauksessa makkarin oven edessä, joten se on ainut paikka niille. Sohvan paikka on ainut mikä tuntuu hyvältä, kun siinä ollessa näkee ikkunasta kivat maisemat. Tuo olohuone on niin rikkonainen, että vaikea suunnitella tavaroiden paikkoja. Kaikessa pitää myös ottaa huomioon T:n lelut eli tuo kotiteatteri :D 

Auttakaa siis ennenkuin revin hiukset päästäni! Jatkan tätä tuumailua ja yritän saada tämän unirytmini käännettyä jollain lailla järkeväksi. Palaillaan :)

4 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Kerkesin samalla kun pohdiskelin hörpätä puolet kahvit kupista,mutta mihinkään tulokseen en tullut. En vaan pääse kuvan kautta huoneseen sisään. Multa puuttuu se 3D-kuvittelukyky. :D
Paikan päällä lähtisi varmasti ideat pyörimään.

Onnea työpaikasta hurrrjaasti! <3

Mitäh? En tiennytkään että Backstreet on vielä toiminnassa :))

Marika kirjoitti...

Sohvan pilkkominen kuulostais jännältä idealta! Mihinkäs se divaaniosa sijoittuisi? Toi idis kuulostaa siltä, mitä mä tekisin :D Mutta juu, vaikea sanoa kun en osaa oikein hahmottaa tilaa! Ihana kaappituunaus muutes tuolla vanhemmissa posteissa, taidan napata idean :)

Miia kirjoitti...

Maanvaiva, tuu käymään :D Joo onhan se toiminnassa ;D Olin pienenä fani ja miksei sitä näin isompanakin oo kiva katella ja kuunnella. Viimeksi oltiin katsomassa sitä muutama vuosi sitten :)

Marika, mä vähä luulen että mies ei lämpee siihen sohvan pilkkomiseen.. Hmmh, mun täytyy ottaa parempia kuvia :D

Kiki kirjoitti...

Mun silmään näyttää niin nätiltä etten osaa kyllä sanoa mitään muutosehdotusta :) Onnittelut työpaikasta!