Greengate ja Mallan makeat


Työt alkoi jo tällä viikolla ja tuntui heti omalta paikalta. Tunsinkin sieltä ennestään muutaman ihmisen ja loputkin tuntuivat tosi mukavilta. Leppoisa ja rento ilmapiirikin kaiken muun lisäksi :) Opettelemista tietysti riittää. Alkuun on suurin osa aamuvuoroja, mutta kolmivuorotyötä tuo on sitten, kun pystyn jo jotain itsenäisesti tekemään. 

Tänään päätin "juhlistaa" (no ainahan näitä tekosyitä riittää ;D) ensimmäistä työviikkoa ja lähdin käymään Ilmajoella Mallan Makeat-puodissa töiden jälkeen. Oon jo pitkän aikaa aikonut lähteä käymään, mutta aina se on jäänyt. Nyt vihdoin pääsin  tuonne söpöön vaaleanpunaiseen puotiin, joka oli täynnä mitä ihanampia tavaroita! Lisää voit käydä katsomassa Mallan makeat-verkkokaupassa.

Päätin jo ennen lähtöä, että kartutan Greengate-varastojani, niitä kun ei montaa ollut ennestään ja oon pitkään haaveillut ostavani lisää. Lähtikin vähän lapasesta kun huomasin Mallalla olevan tuota ihanaakin ihanampaa Audrey Mintiä! Kassalla kuulin sen vielä olevan tarjouksessakin!


Ostin neljä noita lautasia ja olisin ostanut saman sarjan kuppejakin, mutta niitä ei ollut. Greengatea on kuitenkin paljon erilaisia ihanuuksia ja pyörittelinkin pitkään käsissäni tätä Lace teemukia..

Päädyin kuitenkin Doraan, jota oon ihaillut jo jonkin aikaa.  Red Fayta mulla onkin jo ennestään ja sitäkin olisi tarkoitus jossain vaiheessa hankkia lisää. Ystävältäni oon saanut nuo ihanat Nanna Warm Grey kulhot.


Tässä googletellessani noita kuvia Dorasta ja Lacesta, löysin itseni Ihanaliving.fistä, jossa on Greengatet alennuksessa! Oh no...
1 kommentti

Marika kirjoitti...

Siis hitsi vie, en oo ehtinyt tuonne Mallan liikkeeseen vielä ollenkaan, vaikka näin lähellä asutaankin! Pakko korjata asia pian! Dora-kupposet on ihania<3