Lamppu


Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta, joutuu taas hieman harjoitella ajankäyttöä töiden alettua. Tuntuu, että aikaa ei riitä mihinkään kotijuttuihin. Mulla on nyt pari viikkoa töitä takana ja ensimmäinen yövuorokin ehti olla. Työ tuntuu tosi kivalta ja työkaverit myöskin :) Jee!

Kävin tuossa alkukuusta tuhlaamassa joululahjaksi saamani lahjakortin Sapiraan. Kävin siellä jo aiemminkin ihastelemassa, mutta en silloin osannut päättää mitä ostaisin. Tämä kyseinen lamppu jäi kuitenkin vaivaamaan mieltä ja onneksi se oli vielä jäljellä palatessani sitä hakemaan.Ja tässä vielä iltavalaistuksessa


Mää tykkään :)

Mulla on tänään vapaapäivä ja ihanaa, että oon saanut jo lenkit ja muut tehtyä! Meen kohta pesemään hiusvärin pois päästä ja sen jälkeen ajattelin kuluttaa iltani tälläisten veijarien kanssa Nymfejä katsellen.Mukavaa viikonalkua! Mä yritän palailla seuraavan kerran vähän pikaisemmin :)
6 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Hyvä ostos! Olen huomannut että lahjakortteja on ihmeellisen vaikea tuhlata. Omalla rahalla ostaessa teen ostopäätökset nopeasti mutta lahjarahoilla sitten rupean pihtailemaan :D

Miia kirjoitti...

No sano muuta! :D Mä kans mietin useempaakin tavaraa, ennenkun päädyin tuohon :D

Marika kirjoitti...

Se on ihana, mäkin tykkään!

Kirsi kirjoitti...

Ihana Vili <3

Päpä kirjoitti...

Mäkin tykkään, hih. Meillähän on miltei samanlainen. :) Jouluna oon sitonu punavalkoruudullisen nauhan tohon alareunan ympärille niin saa pikkuisen ripauksen joulua keittiöön. Vois siihen tietty nytkin laittaa jonkun nartsan... vaikka harmaana. :)

Miia kirjoitti...

Ai teilläkin on! :) Mä mietin et kietoisko siihen jonkun pitsinauhan :)