Keittiötä


Pysyin kuin pysyinkin terveenä ja pääsin katsastamaan Waldo's Peoplen Onniteekkiin :) Hyvä oli! Maanantaina heräsinkin soittoon, missä pyydettiin mua muutaman tunnin päästä jatkohaastatteluun erääseen työpaikkaan. Pitäkää siis peukkuja, toivon mukaan ratkeaa tällä viikolla! Toinen veljenikin pääsi kouluun ja toinen veljeni sai uuden työpaikan, joten ehkä ei kahta ilman kolmatta ;)

Mua on pidemmän aikaa ärsyttänyt keittiössä toisen ikkunan alla oleva välikkö, jossa T:llä on tapana säilytellä kaljojaan ja kun ei usein juo, niin ne kaljat ovat sielä oikeastaan aina. Lisäksi siellä on meidän rikkaimuri. Etsiskelin jonkin aikaa jotain mukavaa kappaa, tai keittiöpyyhkeitä mistä voisin ommella siihen verhon, mutta ei löytynyt mieleistä, joten väsäsin kyseisen verhon Ikeasta ostamastani kankaanpalasta.Ignooratkaa kuolemaisillaan oleva orkidea.. 

 Sopii kuin valettu ja pitää kaikki härpäkkeet piilossa! Vielä paremminhan se sopii sitten joskus, kun saamme keittiön laminaatin vaihdettua samaksi mitä olohuoneessa ja makuuhuoneessakin on. Ehkäpä jossain välissä :) Pöydällä nököttää kaksi saamaani ystävänpäiväkorttia, kiitos K & K! Itse en nyt tänä vuonna ollut ystävänpäivän kanssa asialla ollenkaan, enkä lahjonut ketään. Toivottavasti hyvitän sitä pitkin vuotta muilla tavoin :) Unohdin perjantaina toivotella teille hyvää ystävänpäivää ja jopa hakea Nolalle cartrophen-piikin, mikä auttaa sen lonkkia. Hupsis..


Täällä jatketaan isoäidinneliöpeiton parissa! Palaillaan!


3 kommenttia

Tuija Karlsson kirjoitti...

Joo, toi verhohomma on ihan hyvä tuohon välikköön, meillä oli myös omakotitalossa tuommoinen, itseasiassa tykkäsin siitä, kun sinne sai tuupattua kaikki näkymättömiin, kun oli tuo verho.
Mäkin tykkään Waldoksesta...hän asuu itseasiassa täällä meillä päin perheineen ja hänen vaimonsa Minna opettaa meille zumbaa tuossa liikuntakeskuksessa. Ihana ihminen.

Maanvaiva kirjoitti...

Peukut pystyssä! :)

Miia kirjoitti...

Tuija, joo tuntui olevan oikein jalat maassa tyyppi itsekin :) Maanvaiva, tänks!