Kaapin tuunaus


Meille tuli viikonloppuna vieraita yöksi ja yläkerrassahan meillä on toisessa huoneessa parisänky. Huone on toiminut mulla ompeluhuoneena ja suurimmaksi osaksi varastona. Siellä on kaikenlaisia vanhoja huonekaluja ja hurjan paljon tavaraa, mitä pitäisi käydä läpi. Se oli mun huone silloin teininä, kun asuin vielä täällä vanhempieni ja sisaruksieni kanssa. Huoneelle ei oo tehty mitään remonttia edelleenkään ja esimerkiksi lattia on upeaa ruskeankuvallista muovimattoa.. :D Tällä hetkellä se on ompelu-ja askarteluhuoneena sekä vierashuonekäytössä. 

Viime viikolla siivoiltiin sitä hiukan ja sain idean koittaa tuunata yhtä huonekalua. Koska ryhdyin heti tuumasta toimeen, en ehtinyt ottaa kuvaa, millainen se oli aluksi. Tässä kuitenkin puoliksi tuunattuna:


Oikea ovi siis alkuperäinen, vasempaan jo ehdin liimailla vanhojen lehtien mainoksia ja kuvia. Sekoitin erikeeperiä ja vettä 1:1 suunnilleen. Valitsin vanhoista lehdistä hyviä mainoksia enkä sen kummemmin niitä somitellut etukäteen, vaan sivelin suoraan liimavesiseoksen kaapin oveen ja lisäsin kuvia yksi mainos kerrallaan. Sudin vielä mainoksen päällekin liimavesiseosta ja hyvin tuntuu pysyvän, vaikka kaapin ovet ovat liukuovia.

Tässä kokonaan valmiina:


Kankaat on ihan hujan hajan ja niille pitäisi keksiä joku järkevämpi säilytystapa, mutta näillä mennään nyt tällä hetkellä :) Mitä sanotte tuunauksesta?
Moskakin olisi innokkaasti tullut kuvailemaan..


"Saako tulla?" :D Viime yönä vastaava näky tuli todella tutuksi.. Meidän makkarin ovessa on nyt joku ongelma ja ovi aukenee itsestään. Se lukkoklipsu ei siis jotenkin estä oven aukeamista, vaikka kuinka yrittäisi laittaa oven kunnolla kiinni. Yleensähän meillä ei eläimet makkariin tuu. Heräsin 3-4 kertaa siihen, että koirat vinkui olkkarissa (olis varmaan halunneet tulla makkariin kanssa mut tiesivät ettei oo lupaa), ovi oli auki, Moska mönki mun päällä ja Nessa tutkiskeli milloin vaatekaapin sisältöä, milloin tiputteli yöpöydältä huulirasvoja sun muita. Hienosti meni siis ;) Lopulta lukemattomien kissojen saalistuksien ja yhden yöpaita päällä tehdyn koirienpissatuksen jälkeen sain nukuttua vajaa 5 tuntia putkeen. En tiedä millä tuon oven köyttäisi kiinni seuraavaksi yöksi...

Nyt lähden lenkille ja loppuyö meneekin isoäidinneliövilttiä kootessa :)

5 kommenttia

tähtihetkiä -k- kirjoitti...

Hieno tuunaus!
Kiva idea, meillä tuota voisi kokeilla tyttösten huoneen lipaston kaunistamista....

Kivaa viikon jatkoa!
-k-

Maanvaiva kirjoitti...

Todella hieno tuunaus!! Heti automaatisesti rupsein vilkuilemaan, oisko meillä jotain sellaista pientä kaappia, mutta eipä ole :D

Marika kirjoitti...

Vau! Tulipas tuosta komea! ☺

Kirsi kirjoitti...

Hauska tuunaus :)
Ja Moska, hih ;)

Miia kirjoitti...

Tähtihetkiä, kiitos :) Maanvaiva, voihan tota samaa taktiikkaa käyttää vaikka kokonaiseen seinään ;) Marika, kiitti! :) Kirsi, pikkuhiljaa saadaan tota sun huonettas kuntoon ;)