Säilytyspaikka lahjapapereille


Oon miettinyt jo pidemmän aikaa, mihin säilöisin kaikki lahjapaperit. Netissähän siihen olisi aika huikeita ideoita:[kuva täältä][facebook/creative ideas][kuva täältä]

Mulla ei nyt tälläsiin ollu mahdollisuutta, mutta mielessä on ollut että joku säilytyspaikka niille pitäisi keksiä, kun lojuivat jossain ihan liian pienessä laatikossa. Kävin viime viikonloppuna Tiimarissa kattomassa mitä kaikkea sielä vielä on ja bongasin sitten täydellisen säilytyspaikan paperirullilleni!(pahoittelut kännykkäkuvasta ja silmiä särkevästä lattiasta)


Vielä mahtuu moooonta rullaa! Niin kätevä! Maksoin siitä 3e ja on kyllä jokaisen euronsa arvoinen! Tiimari myi myös paljon läpinäkyviä laatikoita jos jonkinlaiselle pikkutavaralle, mutta niitä en nyt napannut mukaan. 


Tohon vois vielä maalata liitutaulumaalilla vaikka kivan "etiketin" :) 

Meidän piti tänään järjestää yhden ystävän 30v. bileet, saunoa pihasaunassa ja mennä katsomaan Sonata Arcticaa Rytmikorjaamolle, mutta T sairastui kovaan kuumeeseen keskiviikkona ja edelleen on kipeänä. Jäi sitten nämä bileet välistä.. Muhun ei oo vielä tarttunut ja toivoisin kerrankin selviäväni tartunnatta, kun huomenna olisi Waldo's People Onniteekissa ja sinne on pakko päästä!
Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Ei kommentteja