Weekend

On ollu kiva ja rentouttava viikonloppu. Perjantaina töiden jälkeen hain Annalta erään jutun, siitä myöhemmin sitten lisää jos ja kun saan sille jotain tehtyä :) Autossa tullessani huomasin upean auringonlaskun ja hain kameran kotoa ja lähdin samantien sitä kuvailemaan.
Illalla rentouduin juomalla muutaman siiderin ja kuuntelemalla Petri Nygårdin iltaa NRJ:llä. 


T oli töissä koko viikonlopun, joten lauantaina heräilin kaikessa rauhassa ja nautiskelin kahvikuppini kanssa auringonpaisteesta. Kiireettömiä hetkiä omassa rauhassa <3


[kuva weheartit.com]


 Kävin myös ystäväni kanssa yhteislenkillä. Mukana oli Vilin ja Nolan lisäksi 4 cavalieria, joten vilskettä riitti :D Lenkin jälkeen kävin hänen luonaan kahvittelemassa ja ihailemassa Lontoon kuvia. Olis se ihana lähteä johonkin reissuun :)
'Sain myöskin hiottua vähän yläkertaa lisää. Ehkä se on jopa pian siinä kunnossa, että päästään maalaamaan.. Tai ehkä ei ;) Lueskelin ystävältäni lainattua kirjaa, vaikuttaa superhyvältä!
 Vähän erilaista vampyyrijuttua pitkästä aikaa.
Illalla katsoimme elokuvan Laskettu aika, oli tosi hauska :)
Tänään heräilin rauhassa samanlaiseen kiirettömään aamuun <3  Lueskelin kirjaa ja höpöttelin facebookissa Thaimaan matkasta.. Siivosin koko talon kunnolla ja kävin koirien kanssa lenkillä. Ilman kameraa tällä kertaa, olisi ehkä sormet paleltuneet, jos olisin yrittänyt kuvia ottaa :) Löysin takasta rautalankaenkelin ottaessani tuhkia pois. Tiedä sitten, miten oli sinne joutunut ja mistä on alunperin ilmestynyt :)


Illalla oli tulossa vieraita, joten leivoin karppiruokia :) Olemme tämän vuoden taas karppailleet ahkerasti. Tein suklaakookoskeksejä ja mustikkapiirakkaa. Mustikkapiirakka oli parempaa ;) 


Vieraiden kanssa suunniteltiin laivamatkaa ja kaikenlaisia juhlia mitä tässä keväällä tuleekaan. Valmistujaisia, tupaantuliaisia, häitä.. (ei omia ;) Jonkinlaiset kekkerit sitä täytyy itsekin pitää, kunhan tuo yläkerran remontti saadaan valmiiksi. 

Oli ihanan rentouttava viikonloppu, lisää näitä <3 Tällä jaksaa jo pitkälle ens viikkoon!

6 kommenttia

Cato kirjoitti...

Ihania kuvia, varsinkin tuo toka auringonlasku!! Siitä saisi upean taulun! :) Mukavan rauhallinen ja rentouttava viikonloppu sulla takana :)

Miia kirjoitti...

Niin sais :) Pitäis jossain vaiheessa teetellä lisää kuvia paperikuviksi, kun mä oon haaveillut sellaisesta kollaasista omista kuvista ja kehyksetkin on olleet valmiina jo iän kaiken :)

anoppi kirjoitti...

Moikka miniä ja hyvää ystävänpäivää, tosi kivoja ja kauniia kuvia. Jos laivamatkaa suunnittelette niin mulla olis ilmainen risteilylippu olikohan se ainakin kahdelle vai peräti neljälle, että jos on tarvis niin saatte sen, jutellaan siitä sitten enemmän ku nähdään.

Miia kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää :)

Tasha kirjoitti...

Siis WAU noita auringonlaskukuvia, upeita todella! <3
Ja koiruudet on ollu ihanan innoissaan ulkoilemassa :)

Miia kirjoitti...

Kiitos :) Joo, ne on aina yhtä innoissaan mut kerranki oli seuraa :)