Kylppäriremppaa ja keittiötä...

Ensin vähän kuvasarjaa meidän keittiöstä. Se alkaa olla valmis!!!!! \o/


Eilen kun tulin töistä, meillä näytti tältä:


ja tänään näytti jo tältä:
Tässä vielä laminaatti, mikä valittiin.
Huomenna remppamiehet tulevat vielä laittamaan silikonit ja listat paikoilleen, sekä tekemään jotain tuolle keittiön putkistolle.. T sanoi, että siellä oli jotain laitettu väärin, eikä vesiä saanut vielä kytkettyä. Kyllä mä yhden päivän vielä kestän! :) 


Sitten lupaamiani kuvia äitin kylppärirempasta.. Ai että siitä tuli upea! Yritin eilen teille etsiskellä vähän kattavampia kuvia entisestä kylppäristä, mutta en löytänyt.. Lattiakaivon ympärillä oli mm. kelta-oransseilla laatoilla tehty neliö, ja muuten näytti tältä...
Ja tältä se näyttää nyt:


Suihku, lavuaari ja wc-pönttö pysyivät samoilla paikoillaan, mutta ne uusittiin. Kaatoja tehtiin uusiksi, lattiakaivon paikkaa siirrettiin, vesieristeet uusittiin, laatat vaihdettiin, suihkuseinä lisättiin. Lisäksi tulee tietysti vielä peili ja shampoille jokin kori.. Pesukonekaan ei ole vielä paikoillaan kuvanottohetkellä.
Suihkusta saunaan päin. Tuohon vasemmalle tuli vielä ikkuna, samaa savulasia kuin ovikin. Lauteet uusittiin ja vaihdettiin eri päin, paneelit ja ovi uusittiin. Lamput vaihdettiin kattoledeiksi.Ikkunakin on jo paikoillaan, mutta en ole vielä nähnyt sitä :) Mahtava muutos mielestäni! Näyttää ihan luksukselta :)


Kävin tänään tilipäivän ja keittiön lähes-valmistumisen kunniaksi shoppailemassa vähän, ostin keittiöön uudet verhot, seinätarran sekä maailman ihanimmat kahvimukit <3 Oon hurahtanu. Voisin ostaa tuolta kaikki astiat ja huonekalut ja tekstiilit ja ja ja...


Ihanaista tiistaita kaikille!!!

7 kommenttia

Tasha kirjoitti...

Hyvältä näyttää teidän uusi lattia ja wow tuota sun äidin kylppärin uudistusta, kunnon päivitys! :)

Tasha kirjoitti...

Ja onko HIEMAN hauskat noi entiset, keltaiset, pöntönreunat ja -kansi :D

Cato kirjoitti...

Ihanaa, että teidän keittiö alkaa valmistua! Tosi hienon näköistä! Ja sun äitin kylppäri on kyllä ihan unelma, todella upea!! Mustakin se vanha keltainen wc-pöntön istuinrengas ja kansi on hauskat, voisi olla kiva piristävä yksityiskohta :)

Miia kirjoitti...

Mun kommentti katos taas jonnekkin taivaan tuuliin.. Mikähän tätä vaivaa. Ei se vessanpöntön istuin ollu ihan noin keltanen, äitin kamera vääristää. En ollu ees huomannu, että se oli jonkun muun värinen kuin valkonen :D Mutta ei se kyllä nätti ollu :D

Elina kirjoitti...

Keittiössä näyttää todella hyvältä jo! Mutta erityisen vau-kokemuksen aiheutti tuo äitisi kylppäri, siis v-a-u! Ihana :)

Kirsi kirjoitti...

Makee toi teidän äiteen kylppäri nykysin! Mii laiks!

Miia kirjoitti...

Jooo mä kans :)