Tassunjälkiä hiekassa..

Sateenkaaren Ilona oli hyvällä asialla ja haluan itsekin välittää viestiä tästä. Vaikka kuinka pieni summa itselle auttaa, kun moni ihminen laittaa sen pienen summan :)
Tassunjälki hiekassa!


Meillä on etuoikeus olla keräämässä apua suomen eläimille ja SEY:lle Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitolle. Olen luvannut lähettää jokaiselle apua antaneelle tai sähköpostiin osoitteen ilmoittaneelle (aarre@sateenkaarentaa.fi) ottamani kuvan koirasta jolla ei ole kotia, kortti ja sen toimitus ei maksa sinulle mitään, kortin saaminen ei edellytä lahjoitusta. Toivon, että kuva ja tämä viestini tavoittaa kauttanne ystäviä ja tuttavia ja saadaan mahdollisimman paljon apua liikkeelle, jokainen voi päättää oman lahjoituksensa itse, se voi olla euro, kaksi, kolme tai mikä vain. Kuvan voit tilata nettipuodistakin 0e tilauksen mukana tai noutaa puodilta, luotankin nyt teihin ja siihen että nostatte oman jälkenne tassunjäljen viereen.


SEY:n avustustili Suomen eläinsuojeluyhdistyksen liitto tilinumero 800019-1061763. Viitteeksi Sateenkaarentaa. Silloin voimme seurata, että mitkä lahjoitukset tulevat tähän liittyen ja kerron mitä olemme saaneet kasaan yhdessä. Välitetään viesti eteenpäin ja saadessasi kortin lähetä tai kerro sen tarina ystävillesi, pienestä ajatuksesta voi olla kaikki kiinni!


Tässä löytämäni vanha video meidän jästipäästä ;)

2 kommenttia

Tuija kirjoitti...

Kiitos Mia...;) itsekkin pidän tätä tärkeänä asiana. Eläimet ovat meidän ihmisten armoilla liiaksikin. joten meidän tehtävä on auttaa.

Miia kirjoitti...

Näin on :) Oon SEY:n jäsen jo muutenkin ja lisäksi avustan Pro Animals Finlandin kautta Romaniassa olevaa tarhaa :)