Leffapäivä

Tänään onkin tiedossa kivoja juttuja! Ystäväni asuu kaukana täältä ja on tulossa nyt viettelmään ensimmäisiä äitiyslomapäiviään kotiseudulleen. Emme ole nähneet kuukauteen ja ikävä on kova. Jännä nähdä, miten hänellä on vatsa kasvanut <3
[kuva vauvakuume.com]


Tarkoituksena olisi mennä elokuviin katsomaan Love and other drugs.


[kuvaa painamalla pääset alkuperäiseen osoitteeseen]


Finnkino kertoo elokuvasta näin: Sykähdyttävä ja intohimoakin tihkuva romanttinen draamakomedia Love and Other Drugs on elokuva mahdottomalta tuntuvasta suhteesta sekä altistumisesta äärimmäisen vakavaan ja tarttuvaan tautiin – rakkauteen.


Jamie (Jake Gyllenhaal) on hurmuri, joka ei ole koskaan asettunut aloilleen mitä tulee työn ja naisten suhteen. Sitten hän tapaa työssään lääke-edustajana kaltaisensa, Maggien (Anne Hathaway), joka ei etsi muuta kuin ”ajanvietettä” itselleen. Kahden villin ja vapaan intohimoisesta ”ystävyydestä” kasvaa suhde jota he molemmat ovat yrittäneet karttaa. Joskus ihmisestä, josta uskoisit vähiten, tulee ihminen, jota tarvitset eniten.
Elokuvan huikeisiin pääosiin heittäytyvät upea Anne Hathaway ja hurmaava Jake Gyllenhaal.


Tulee varmasti kiva päivä! Ihanaa torstaita kaikille ja muistakaa pitää ystävistänne kiinni :)
 

5 kommenttia

Saska kirjoitti...

Kuulostaapa jättekivalta! Minäkin näin eilen juuri mammalomansa aloittanutta ystävää, masu oli hänelläkin ihanasti kasvanut jo muutamassa viikossa ;)

Niina kirjoitti...

Leffa kuulostaa hyvältä!Pitää ainakin vuokrata jos ei elokuviin lähdettyä!
Mukavaa iltaa!Ja kyllä ystävistä pitää pitää kiinni <3

Miia kirjoitti...

Kiitos :)

aNNa kirjoitti...

Oon tuon leffan näkemisestä kans haaveillu ..kerrothan sit onko hyvä ;)

Oman ystäväpostaukseni jälkeen sain varmistuksen monille asioille. Paria (entistä) hyvää ystävää en voi kutsua ystäväksi enää ollenkaan, mutta hyvä että sekin selvisi.

Ja sitten niitä läheisimpiä ystäviä oli siellä enemmän kuin uskalsin toivoakkaan, onnellinen siitä <3

Miia kirjoitti...

No eipäs päästykään sitä kattoon kun se on kadonnu jo leffateatterista :o mennään huomenna ehkä kattoon joku toinen tai sit vaan katellaan täälä joku :)

No hyvä joo, että selvis, vaikka eipä se ikinä oo helppoa ystäviään menettää :(