Tänään

en aio tehdä mitään. Tai en ainakaan mene minnekään enkä jaksa nähdä ketään. Vain
rentoutua Nora Robertsin seurassa,


lenkkeillä koirien kanssa,


[kuvat weheartit.com]


 
ehkä hieman haravoida..


mahdollisesti saunoa ja
nautiskella kynttilöistä.


Asiaanhan ei vaikuta se,
... että autostani hajosi akku tuossa viikonloppuna ja tulin mieheni kyydillä töihin, joten joudun olla tunnin ylitöissä
...että kaupassa pitää käydä
... ja hakemassa uusi akku
...ja postissa hakemassa eräs Partylitepaketti, minkä huusin huutonetistä
...että ruokaakin pitäisi tehdä..


Ei taida taas aika riittää kaikkeen, pimeäkin tulee jo niin aikaisin.
Viikonloppu meni juhlistaessa, perjantaina juhlistettiin ystäväpariskunnan 10v päivää käymällä Amarillossa syömässä ja sen jälkeen baareilemassa. Miehet eivät jaksaneet loppuun asti, mutta me pidettiin ystäväni kanssa naisten kunniaa yllä ja oltiin pilkkuun saakka :)


Lauantaina olin kuskina ja tein T:lle kakkua. Kävin toisen ystäväni kanssa paikallisessa, mutta yhden päivän juominen riitti ja meninkin kiltisti kotiin yhden siiderin jälkeen. Sunnuntaina kävimme ensin juhlistamassa T:n mummoa ja illalla meille tuli kahvittelijoita. Eiliseksikin vielä riitti vieraita. Oon varmaan saanut yliannostuksen ihmisistä, kun on sellainen olo, että tekisi mieli erakoitua johonkin. Välillä aina tulee sellainen tarve. Varmasti asiaan vaikuttaa työstressi sun muutkin, mutta oon mä kyllä aina ollut sellainen, että tarvin sitä omaa aikaa. Viihdyn ihan yksiksenikin. 


Eilen nautin niin kovasti lenkistä, kun kävelin pimeällä tiellä, koirien kanssa kolmestaan, enkä nähnyt kuin metrin eteeni. Yläpuolella tähtitaivas eikä mitään ääniä kuulunut mistään, korkeintaan vähän heinät heiluivat tuulessa ja kengät rahisivat. Siinä kyllä mieli lepäsi. Ei ainuttakaan ajatusta pyörinyt päässä.


Ei kyllä pyöri nytkään vähien yöunien vuoksi, joten taidan mennä käymään kahvilla. Kivaa tiistaita kaikille!
4 kommenttia

maija maitoparta kirjoitti...

Oii Milanoon!!Sielläkin ois ihanaa päästä käymään joskus!
Yksin olo välillä on kyllä niin parasta!Mä niin nautin kun mies on iltavuorossa ja poika nukkuu ja saan olla ihan rauhassa ja yksin!

Siru71 kirjoitti...

Välillä on kiva olla yksin omine ajatuksineen ja omine aikatauluineen. Sitten sitä taas jaksaa olla sosiaalinenkin :)
Mukavaa viikkoa siullekin!

Tuija kirjoitti...

Kyllä sulla on ollut sen verran touhukas viikonloppu, että varmaan on ihan mukava olla vaan. Villasukat jalkaan, kynttilät palamaan ja kirja kouraan. mitäs sitä muuta.

Ihanaa syksyistä viikkoa sinulle.

Miia kirjoitti...

Voi kiitos kommenteista, olittepa nopeita :D Yksinolo on kyllä mahtavaa, ei sitä aina jaksa olla niin sosiaalinen vaikka kuinka rakastankin ystäviäni ja perhettäni :) Maija maitoparta, nyt vaan pikasesti varamaan, ei ollu pahanhintanen ;)