Ensilumi

Voi että mä odotan jo ensilumea! Vaikka ehdinkin sitten talven mittaan useita kertoja manailla lumitöitä, auton harjaamista, liukkautta yms, on se ensilumi vaan aina yhtä ihana! Ja kyllähän talvella pitää lunta olla!


Kaivelin netistä kauniita lumikuvia (pahoittelut, ettei oo itseotettuja)


[kuvan alkuperäiseen osoitteeseen pääset painamalla kuvaa. Jos löysit oman kuvasi täältä ja pahoitit mielesi, ilmoitathan minulle niin poistan sen.]


Talvella on niin kaunista! Niinkuin kesällä, keväällä ja syksylläkin... Jokaisessa vuodenajassa on omat ihanuutensa.


Pitäisi vielä tänään ehtiä haravoida, laittaa terassi talviteloille sekä miehen pitäisi eristää maalämpöpumpun putki kunnolla. Ehkä leikellä vielä joitain pensaita ja istuttaa kukkasipuleita kevääksi.
Maalämpökin toimii jo! On itseasiassa toiminut muutaman viikon :) Voin laitella teille kuvia siitä putkihässäkästä, mikä saatiin entisten rappusten paikalle aikaiseksi. Mitään ongelmaa ei oo ollut ja hyvin on lämmittänyt tupaa :) Lämpökin on ihan erilaista, kuin sähköpattereista tuleva lämpö. Vähän niinkuin olisi pumpulissa. Ei oo niin kuivaa, kuin sähköpatterien antama lämpö, eikä niin epätasaista.


Saa nähdä kuinka sitten kylmimmillä talvikeleillä :) Ihana nähdä, kuinka koirat taas sekoavat lumesta :) Vaikka sitä ei tällä viikolla tulisikaan, odottelen jo innokkaasti, että päästäisiin näistä kurakeleistä. Forecan mukaan Seinäjoella ei ainakaan sada lunta.


Nyt olen nautiskellut kynttilöistä ja takkatulesta. Katsottiin eilen se Reindeerspotting, oli aika kamala.. Tai sellaistahan se huumeidenkäyttäjien elämä varmasti on.
Sen jälkeen piristyksenä katsottiin Kick-Ass. Oli ihan ok :) Tietysti siinä välissä ehdin katsella BB Talk Shown.

Nyt toivottelen teille hyvää maanantain jatkoa!

Ei kommentteja