Nyt se päivä on...

...kun lähdetään kohti Vantaata. Teen vähän vajaan työpäivän, lähden 12 aikaan töistä, että ehdin kaiken. Kotona pitäisi vielä imuroida ja pestä lattiat, käydä koirien kanssa lenkillä, viedä auto huoltoon, käydä suihkussa, pakata loppuun... Miten sitä tavaraa vaan kertyy noinkin lyhyelle reissulle? Lista oli ainakin 20cm pitkä :D Mieskin ensin naureskeli, että millaisen listan taas sait aikaiseksi, mutta eipähän tuokaan keksinyt siitä mitään poistettavaa. Huomenna klo 6.55 koneemme nousee kohti Munchenia, siellä vaihto ja Milanossa ollaan 10.15.


Toivottavasti ei satu terrori-iskua Saksaan.. :P Aioin teille vielä laittaa kuvia maalämpöpumpusta ja jostain muustakin aioin postata, mutta en oo yksinkertaisesti ehtinyt! Äitini ja veljeni tulee meille koiria hoitamaan ja oon yrittänyt siivoilla valmiiksi. Maanantaina pesin jääkaapin ja mikron, pyyhin pölyt, pesin vessan yms.. Eilen siivosin kaikki kuiva-aine-kaapit ja huhhuh, kun sai heittää tavaraa roskiin! Kyllä nyt on tilaa :D


Suklaamarenki laittoi arvonnan käyntiin, käykäähän osallistumassa täällä. Palkintona Kelly Hoppenin kirjoittama Sisustajan koti-kirja! Lisäksi virkattu sydän, soijakynttilä sekä pesulahenkarista tehty pidike lahjanaruille.


Tähän muutama Milanon fiilistelykuva vielä:
Milano Naviglio
Comojärvi
Gardajärvi
Hotelli Raffaello


Ensi kerralla tiedossa onkin luultavasti matkapostaus Milanosta :) Ihanaa viikkoa teille kaikille!

9 kommenttia

maija maitoparta kirjoitti...

Nauttikaahan reissusta! <3 Kuvat näyttää ihanalta!!
Matkakertomusta odotellessa!:)

Miia kirjoitti...

Kiitoksia, nautitaan varmasti :)

Elina kirjoitti...

Mukavaa matkaa teille! :)

Sarppa kirjoitti...

ihanaista reissua

Bigi kirjoitti...

Matkakuvia ja -kertomuksia jo odotellaan! Tervetuloa takaisin tänne koto-Suomeen!

Miia kirjoitti...

kiitos :) reissu oli tosi mukava!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ilmoitusluontoinen asia! Blogissasi julkaisemasi kuva Gardajärveltä, on minun ottama kuva vuodelta 2000, ja se on kopsattu tänne blogiin ilman lupaani! Ja vielä ilman mainintaa mistä kuva on peräisin.

Kuvablogi.com/monark/Italia Gardajärvi 2000

Miia kirjoitti...

Hei,

Googlettamalla löysin kuvat ja kuvia painamalla pitäisi päästä alkuperäiseen osoitteeseen. Pahoittelut aiheuttamastani mielipahasta, poistan kuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Kiitos itsellesi ripeästä toiminnasta!
Olen nyt laittanut vesileiman kuvaani, mikäli haluat palauttaa kuvan takaisin blogiisi, luvallani. :)

Kuvassa ei ole Gardajärvi, vaan pieni järvi Dolomiteilla. Kuva-albumin nimi on Gardajärvi, sisältäen kuvia Gardajärven ympäristöstä.

Toivottavasti Italian-matkasi oli onnistunut! :)

monark