saippuainen syyskuu

Niin se kesä loppui ja syksy on virallisesti alkanut. Aamulla oli auton etulasi jo vähän jäässä. Maa huurteessa. Ei meinannut tarjeta koirien kanssa kesätakilla.. Vastahan siitä on pari viikkoa, kun kävin aamuisin t-paita päällä aamupissatuksilla.
Tulin tänään aiemmin töihin, koska menen töiden jälkeen ostamaan junalippuja. Aamulla ollessani tupakalla työpaikan pihalla, kolme hirveä juoksi työpaikalle johtavan tien yli. Voi kun olisi ollut kamera! Siinä oli varmaan kokonainen hirviperhe :) Oli se upean näköinen otus! Aurinko pilkotti sumun seasta tielle valoaan, näytti että hirvet olisivat olleet valokeilassa.
[löytyipä kamalia kuvia kun googletti hirveä...]


Lähdemme siis junalla huomenna äitini ja veljeni kanssa Lappeenrantaan toisen veljeni luo. Sain eilen extempore-ajatuksen, että lähdenkin mukaan.
Siitä onkin muutama vuosi, kun olen junalla matkustanut. Lappeenrantaankin olemme menneet yleensä autolla, mutta äiti ei jostain syystä luota mun auton kestävyyteen (köhköh, ford...) ja äitin auto vie niin paljon bensaa.Veljeni otti avokkinsa kanssa heinäkuulla koiravauvan.


[kuvassa ei siis ole kyseinen koira, googletin kuvan..]
Sitä siis menemme pusuttelemaan <3 Voin luvata, että kuvasaastetta varmasti riittää kunhan takaisin pääsen :D Tänään ajattelin käväistä eläinkaupassa lippujen hakemisen jälkeen ja ostaa Taralle jotain tuliaisia :) Ihmismuruset saavatkin tuliaisensa Kreikasta.


Asiasta toiseen, mua alkaa heti jouluttaa, kun tulee syksy! Innolla jo odotan ensilunta ja yllätin itseni eilen miettimästä joululahjoja! Syyskuussa! Minä, joka aina menen vielä kaksi päivää ennen joulua ostamaan viimeiset lahjat! Ehkä sitä on jotain oppinut.. :D Eilen siis selailin saippuantekosivuja.


Saippuamassaa, värejä ja tuoksuja ostin jo vuosi sitten, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tehdä. En tiedä ehdinkö tänäänkään, koska olisi tarkoitus mennä katsomaan ystäväni uusia hevosia, mutta ehkäpä sitten ensi viikolla.


Näistähän saisi sitten joululahjoiksi kaikenlaista kivaa. Muottejakin ostin viime vuonna kierrätyskeskuksesta. Mutta kuten kaikki mut tuntevat tietää, innostun jostain ja sitten jätän asian kesken.. Nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa, joten yritän tänään ehtiä jotain tehdä! Tilasin kyllä eilen lisääkin saippuamassaa.. ja tänään ajattelin vielä käväistä katsomassa Pienen Tuoksukaupan tarjontaa.


Sellaista kuuluu tähän torstaihin. Oletko kokeillut tehdä saippuaa ja millaista tuli? Hyviä muottivinkkejä saa myös antaa. Muffinssivuokia ostinkin ja maitopurkithan käy myös.

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Vai muutama vuosi sitten matkustanu junalla viimeksi :D
Eli sä siis juoksit junan vierellä kun me muut matkustettiin -09 toukokuus junan kyytis laivaa kohti :D

-hihhulihei-

Miia kirjoitti...

ainiin, höhhööh :P no ehkä sillon ei tullu oltua ihan skarpeimmillaan.. xD Muistelin et oon viimeks menny sillon lappeenrantaan ku voitin ne liput NOvasta :D