Tilos

No nyt niitä Tilos kuvia :) En ehtinyt tänään ottaa uusia remppakuvia päivänvalossa, joten yritän ehtiä niitä tässä joku päivä laitella..
Tilos, Livadian kylää laivan ikkunasta katottuna...


Laiva, millä Tilokselle menimme. Laiva oli Tiloksen satamassa 10.20 ja lähti takaisin klo 16. 
Sinistä ja valkoista :) 


Upean näköinen hotelli ja mahtavalla paikalla.
herra Tilos Kirkko
Olimme ymmärtääkseni tuossa alhaalla keskellä poukamassa, missä on auringonvarjon kuva.
Vesi oli kirkasta :) 
Äitini ottama kuva tavernasta, jossa söimme.
Äiti otti myös tämän kuvan. Seisomme kuvassa lähellä neljännessä kuvassa näkyvää hotellia, tässä näkyykin melkein koko Livadian kylä. Kovin pieni se oli. Pidin kovasti Tiloksesta ja rauhallisesta kreikkalaisesta elämästä siellä. Olisin halunnut ehtiä käymään Tiloksen pääkaupungissa Megálo Horióssa, mutta kun emme tienneet kuinka pitkä matka sinne Livadiasta oli, emme uskaltaneet lähteä ja mahdollisesti sen vuoksi myöhästyä laivasta. Megálo Horióssa olisi ollut mm. elefanttimuseo. 


Demiksen Mihailis antoi meille serkkunsa tavernan nimen ja käski sanoa terveisiä, jos kävisimme syömässä, mutta useat ruokapaikat olivat kiinni vielä n. klo 12-13 päivällä. Ei Livadiassa tosin monta ruokapaikkaa ollutkaan. En ehkä itse koko lomaani saisi Tiloksella kulumaan, mutta retki oli mahtava :) Tilos olikin nyt tullut Tjäreborgin ensi kesän valikoimaan. Tästä näet, millä kohtaa Tilos sijaitsee.


Nyt tämä tyttö kipittää nopsasti sänkyyn, tuntuu vähän nuhaiselta olo... Unia!

Ei kommentteja