Eilistä juhlintaa..

Tilos-kuvia tulossa myöhemmin, nyt laitan kuvia eilisillasta. 


Naapurissa oli terassin valmistujais-bileet sekä naapurin tyttären 18v. juhlat. Paikalla oli n. 100 ihmistä. Ulos oli laitettu telttoja, oli vähän naposteltavaa ja boolia tarjolla. Tulitaiteilija Annika Hakala ja joku bändi oli myös paikalla. Silloin, kun mä olin pieni, tällaisia bileitä oli useamminkin tällä kylällä, nykyään harvemmin. Hauskaa kyllä, kun lähes kaikki tunsivat toisensa :)


Maakellariin oli tehty portaat ja sisäpuoli oli kalkittu valkoiseksi. Siellä oli kaksi erillistä huonetta. Harmi, ettei siitä ole kuvaa. Tässä kuitenkin muutama kuva tulitaiteilijasta ja boolin jakelijasta :)
Tämä setä jakeli anteliaasti boolia. Jonkinlainen eturauhasvaiva herralla tuntui olevan, kun tiputteli.. Oli kyllä hauskat juhlat ja matka jatkuikin ystäväni kanssa baariin sen jälkeen :) 
Tänään päivä on kulunut aika rauhallisissa merkeissä televisiota katsellen ja BB Talk Showta jännittäen. Pyörälenkin kävin tossa vetämässä ja koiratkin on antaneet mun olla rauhassa :) Laitoin tänään pitkästä aikaa kynttilöitä sisälle ja ulos ja alkaa pikkuhiljaa tuntua syksyltä.. 
Miten teidän viikonloppu sujui?
Nyt täytyy mennä nukkumaan niin jaksaa taas seuraavan viikon. 
Ihanaa tulevaa viikkoa teille kaikille!

2 kommenttia

maija maitoparta kirjoitti...

Löysin tänne jostain ja selailtuani hetken tajusin että mähän tiedän sut!Samalta kylältä ollaan..;)
Kivoja kuvia!kaikki rintamamiestaloihin liittyvät jutut kiinnostaa joten kliks lukijaksi!:)

Miia kirjoitti...

Vähän hassua :D Tervetuloa!