Kuvia

Noniin, jos vihdoin ehtisi sen verran, että laittaisi niitä kuvia.. Viime viikko meni jo töissä ja nyt tuntuu siltä, ettei olisi lomalla ollutkaan. Tässä nyt muutamia fiilistelyjä. Ovat erittäin epämääräisessä järjestyksessä.
Aaltoja aaltoja...T taitaa siellä jossain aaltojen takana olla..
Tuulista rantaa illalla auringon laskiessa..
Aavelaiva :D
Rodoksen Akropoli
Auringonlaskua
Bougainvillea oli nätisti kukassa :) Vaikka kamerassa onkin ollut väärät asetukset päällä ja taivas ylivalottunut..
Ellin rantaa. Siellä on ihminen jos toinenkin..
Hotelli Kipriotis missä yövyimme, on tässä kuvassa vasemmalla. Ei ollut pitkä matka rantaan :)
Rodoksen katuja..
Kipriotis. Meidän parveketta ei näy, kun oli näköalat sisäpihalle päin.. En oikein tykännyt hotellista, ruotsalaisia möykkääviä nuoria täynnä.. Kauhea biletys joka ilta ja seinät ja ovet olivat niin heiveröisiä, että tuntui, kuin meteli tulisi samasta huoneesta. Bilettivät myös parvekkeella, joka kivasti kaikui hotellin seinistä sisäpihalla..
Lisäksi tuolta oli pitkä joka paikkaan, joten ehkä tästedespäin pysyttelemme saaren kärjen hotelleissa :) Aamupala ja palvelu muuten oli ihan hyvää.


Tässä meidän näköala. Meillä oli nurkkaparveke. Tuossa ihan vasemmalla oli viistottain toinen parveke, joten ei paljon huvittanut parvekkeella istuskella kun naapurit olivat metrin päässä. Lisäksi parvekkeet olivat tukahduttavan kuumat seinien imiessä päivän aikana lämpöä itseensä, sekä ilmastoinnin ulkoyksikkö oli asennettu lattialle niin, että se puhalsi ulkona kuumaa kun sisällä oli ilmastointi päällä. Ei siis ollut katonrajassa, niinkuin yleensä hotelleissa..

Lasipohjavene. Kävimme tekemässä tällä puolen tunnin reissun (10€). Oli kokemisen arvoinen!


Lasipohjaveneestä edelleen. Näimme kaloja, hylyn ja "aarteen" :)
Rodoksen akvaariosta. En tiedä mikä eläin oli kyseessä..
Kalat olivat aika yrmyn näköisiä kaikki :D
Tällä kalalla taisi olla tosi huono päivä. Ei olisi kiva törmätä uidessa.
Mureena. Olen törmännyt mureenaan luonnossa ollessani 10v. Olimme Lindoksella uimassa ja isäni tuli yhtäkkiä huutamaan, että äkkiä pois vedestä. Hän oli snorklaillut kallioiden lähellä ja nähnyt mureenan uivan kallion rakoon. Siitä käytiin sanomassa rantavahdeille ja he kävivät harppuunoimassa mureenan. Se kiemurteli rannalla vielä kaksi tuntia harppuunan ollessa siinä kiinni. Kamala eläin.
Tää on ehkä jonkun sortin rapu..
..ja tämä..
Rausku
Vasarahai
Tähänkään ei olisi kiva törmätä. Vaikka ehkä se ei elävänä olisi noin paha.
Akvaariossa kierrettiin tälläisiä kapeita käytäviä pitkin. T on ihan turistin näköinen ;D
Ei aavistustakaan, mikä tämä on ollut..
Satamassa linnut pesulla :)
Näkymää ellin rannalle.
Tuulinen ranta
Kävimme kaupunkijunan kyydissä ja tässä vuoren päältä otettua kuvaa Rodoksen kaupunkiin päin. 
Melonikauppias :)
Blue Lagoon-nimisessä tavernassa oli kaikkea! Katosta riippumatossa roikkuva kapteeni Koukku, merirosvolaiva, uima-allas, puisia kävelysiltoja, joiden alla meni punaisia kaloja, papukaija... Tosin oli enemmän juomapaikka, eikä ruokaa tainnut juurikaan saada jäätelöannoksia lukuunottamatta.
"Täällä vartioin minä!"
Rantakatua. Hotellimme on tuossa vähän matkan päässä oikealla.


Garlic Bread :)
Tästä veneestä taisin viime vuonnakin ottaa kuvan. Se on niin söpö suurten valtamerialusten ja mahtavien laivojen seassa :)


Huh. Eiköhän siinä ole kuvia jonkun verran :D Teen vielä Tiloksen saaren kuvista oman postauksen joku päivä :) Remonttikuviakin olisi odottamassa jahka ehdin niitä laitella :) Nyt lähden lenkille! Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille ja kiva jos ootte vielä mukana, vaikka postailutahti ei päätä huimaa :)

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

"joten ehkä tästedespäin pysyttelemme saaren kärjen hotelleissa :)"

Ei kai ny enää Rodokselle :D
Mä täälä yritän kovasti ylipuhua iskää Mallorcalle ens kesänä (en kyl tiä kui sit kävis Pariisin reissun :P)... Mut ukkeli vaan jotain rahaa murehtii, ihme äijä, kyl sitä aina jotain keksii :D

Miia kirjoitti...

No eiköhän sinne taas tuu mentyä.. Jos ens vuonna ois sit joku muu kohde välis :P Hutsis tuo Portugali.. Voittehan te tehdä molemmat reissut kun nyt alkaa jo säästää ;D tai alkaatte lottoomaan :D sit ei tarvi Janinkaan murehtia :D