Lahja-apua

Nyt rakkaat ystävät tarvisin kovasti teidän apua. Miehelläni ois parin viikon päästä synttärit ja täytyis keksiä lahja. Ehdotuksia?

Mieheni täyttää siis 26v., harrastaa kalastusta, metsästystä, keilailua, salilla käymistä, kitaransoittoa.. Mietin, josko lähtisi yöksi jonnekin kauemmaksi hotelliin tai ulkomaille tai jonnekin, mutta nyt ei ehkä ole rahaa ihan sellaiseen ja tuo remontti pitäisi saada joskus valmiiksi. Jotain kivaa olisi mukava keksiä kuitenkin.

Mitään cd:tä, dvd:tä yms ei kannata ostaa; hän ei niitä katso/kuuntele. Sportiaan ostin joskus aikoinaan lahjakortin ja se oli kovasti tykätty. Mietin lahjakorttia johonkin kitaraliikkeeseen, mutta en tiedä onko nyt mitään, mitä mies tarvisi. Kitaroita on kaksi ja vahvistimia sun muitakin ihan kiitettävästi :D Vaatteet on jotenkin niin tylsiä ja niitä tulee ostettua muutenkin. Tuoksuja hänellä on ja suht uusiakin. Mietin lippuja jollekin lempibändin keikalle, mutta sitten joutuisin itsekin lähteä (:D) tai yrittää ehtiä houkutella jonkun hänen kaverinsa vielä mukaan..Auttakaa siis neitoa hädässä! Anoppi???? :D

Ei kommentteja