Vihdoin tiedossa remppakuvia..

Tässä on remonttikuvia jo vähän pidemmältäkin aikaa. Tänään en lähtenyt kiipeämään ylös, kun rappusia ei enää ole, otin vain tuosta alakerrasta kuvia. Yläkerta on nyt hetken ajan stopissa, laitetaan tuo maalämpöpumppu nyt ensin toimintaan. On se yläkerta pidemmällä nyt kuin noissa kuvissa, mutta saatte niistä kuvia sitten myöhemmin :)
Yläkertaa portaiden yläpäästä katsottuna.
Yläkerrasta alaspäin
Yläkerrassa kamala kaaos. Siivoilin nuo jossain välissä pois, neljä jätesäkillistä tuli ihan täyteen roskia. Nyt siellä on varmaan jo taas saman näköistä :D En oo nyt muutamaan päivään käynyt, kun en tykkää tikkailla kiivetä. Sen verran, että oon oravan häkkiä siivonnut ja mies on sille käynyt vaihtamassa vettä ja antamassa ruokaa. Tuo seinä kun purettiin, niin oravaa ei voi päästää vapaaksi juoksemaan. Aika lailla se on omissa oloissaan muutenkin, varmasti säikähtänyt tuota remonttia.


Vähän se kävi mua kurkkimassa viimeksi :)


Sitten tämän päivän kuvia, alakerrasta portaikkoon päin. Tai portaitahan siellä ei enää ole, eikä oveakaan rappusiin.


Tässä kuvaa portaiden entiseltä paikalta. Tuohon tikkaiden kohtaan tulee kaivo maalämpöpumpun alle. Kipsilevyn paloja lattialla.. :D
Tähän tulevat myös uudet rappuset.
Tässä otettu kuva suoraan ylöspäin alakerran oviaukosta. Kyllähän siinä vielä hommaa riittää ihan tarpeeksi. Mä odottelen lähinnä, että saataisiin maalämpöpumppu toimimaan, rappuset tehtyä ja yläkerta levytettyä. Pääsisi itsekin tekemään vähän enemmän kuin nyt, kun olisi maalailua ja muita. Hitaasti, mutta varmasti :) Nyt remontti tuntuu edistyvän vähän vauhdikkaammin kuin kesällä, kun joutui keskeyttää meidän matkan ajaksi ja välillä täällä on ollut ystäviä yökylässä ja viikonloppuja viettämässä. 


Mä jatkan BB:n katsomista nyt ja toivotan kaikille ihanaa viikkoa!

3 kommenttia

Elina kirjoitti...

Hiljaa hyvä tulee :)

Marika kirjoitti...

Jee remppakuvia!
Hyvinhän se edistyy :)

Nuo vanhat portaat oli kyllä aika veikeät, etenkin väriltään. Luultavasti minäkin ne olisin poistanut siitä.

Toivottavasti saatte mahdollisimman pian uudet portaat, niin pääsee sitten helpommin oravankin luokse! :)

Miia kirjoitti...

Joo ne oli aika silmäänpistävät :D Lisäksi niis oli karhuntassuja missä luki "Karhu-täyttä olutta" :D Joo pakko toivoa niitä portaita nopsaa, mä pelkään kuollakseni et noi tikkaat kaatuu taaksepäin xD