Rempan alotus

Nyt on remppaa aloiteltu jonkun verran. Revittiin auki seinä, jonka takana oli valmiiksi jo semmoinen tila rappusten alla, mihin ajateltiin maalämpöpumpun tulevan. 


Tässä kuvassa päällimmäinen seinä on jo revitty irti ja välistä löytyi ihanat vanhat tapetit, jotka revittiin myös irti.
Tuon oven halusin säilyttää, se oli aivan ihana <3 Tälle puolelle siihen tuli jälkiä, vaikka yläkarmin kanssa se irti otettiinkin mutta onneksi se oli sisäpuolelta lähes vielä ihanampi; turkoosinsininen :) Ajattelin, että noihin syvennyksiin laittaisi jossain vaiheessa peilit..
Tälläinen kömmeli sieltä paljastui. Portaat pitää purkaa pumpun tieltä, muuten pumppu ei sovi. Tuohon tulee uudet rappuset ihan kokonaan (paipaiiii punaiset jyrkät rappuset missä kaikki aina kaatuilee ja putoilee) ja seinää puretaan enemmänkin vielä. Porakaivon poraaja kävi tänään katsastamassa paikkoja ja lämpöpumppu on tilattu.


Nyt oon tehnyt enemmän tai vähemmän kotihommia muuten vain ja nautiskellut lämpöisistä ilmoista. Kesällä karppaus on hullunhauskaa; saa grillailla kokoajan! Jälkkäriksi vaikka mansikoita ja kermavaahtoa, kunhan mansikoita kauppaan ilmestyy.. nam! Itsekin piristyi kun kesä koitti :)


Kesäillat on niin ihania! Iltaiset lenkkeilyt on rentouttavinta mitä tiedän <3 Koirat ovat mukavasti väsyneitä kun lenkin lomassa pitää tietenkin aina pulahtaa vähän jokeen.. Suihkun jälkeen sänkyyn kuuntelemaan lintujen laulua.. Tai yöhönhän se on tälläkin viikolla mennyt joka päivä. Nyt taidan lähteä viemään pyykit narulle ja hikoilemaan ulos ruohonleikkurin kanssa ja hetken päästä sitten lenkkeilemään. Ihania kesäpäiviä kaikille!

5 kommenttia

Marika kirjoitti...

Teillä on remontti alkanut! Kiva seurailla mihin hommat edistyvät!

Ilta-aikaan on tosiaankin aivan mielettömän hienoa lenkkeillä. Minä juuri tuossa kymmenen aikaan kävin Tahvon kanssa lenkillä ja voi luoja sitä KAUNEUTTA.. Taivas oli kauniin punainen, aurinko oli laskemassa. Linnut lauloivat.. :)

Ella Doukia kirjoitti...

Ihana talo teillä! Voimia remppaan, tiedän tunteen... Meillä juustolan rempat on nyt seis, kun ei näillä helteillä ole malttanut muuta tehdä, kuin pihaa. Koiratkin aivan onnessaan, eri toten Ella, pikku korfutar. :-)

Nautitaan näistä upeista hetkistä ja kurkien kaakatuksesta pelloilla. :-)

Lämpöisin terkuin,
Ellan emäntä Alina

Miia kirjoitti...

Marika, Joo remppa alko :) Ei oo juuri mihinkään tuosta edistyny, pitää kaivo ja putket asentaa ennenkun se maalämpöpumppu tulee. Onneks mies on putkimies! Kesällä lenkit ois muuten täydellisiä jos ei ois ötököitä ja käärmeitä :D

Ella Doukia, kiitos! Joo mieluumminpa sitä pihalla on kun sisällä hikoilemassa :) Todellakin nautitaan! Ja Kreikkakin odottaa loppukesästä :)

kati kirjoitti...

Teillä onkin siellä mielenkiintoinen remppa alkanut! On se vaan kivaa, kuns saa itse jotain aikaan! Ja tuo karppaus kiinnostaisi muakin kyllä kovasti, ehtisköhän sitä ottaa asioista selvää...

Miia kirjoitti...

Kati ota ihmeessä, aika yksinkertasta se loppuviimein on :) Nyt on remppa alkanut vähän edetä, yritän tänään ehtiä ottaa kuvia lisää.