Remppa etenee hitaasti, mutta varmasti. Maalämpöpumppu on saapunut ja putket myös. Odottelee, että miehellä olisi aikaa niitä asennella. Yläkertaa alettiin purkamaan, tässä muutama kuva miltä siellä näyttää nyt:
Portaiden yläpäästä kuvattua. Suunnitelmat vähän muuttu ja tuosta käytävän päässä olevasta komerosta tuleekin vaatehuone, kun suurennetaan sitä vähän. Joudutaan pienentää toista huonetta, että tuosta saisi isomman, mutta eipä sillä noin pienenä mitään tee eikä siellä pysty edes seistä suorassa. Huone saa lisää tilaa taas toisesta päästä, kun puretaan se isompi komero (missä ovat patjat yms) pois kokonaan ja yhdistetään huoneet siihen.
Katossa ei ollut eristeitä..


Seinissä oli osaksi villat, mutta osaksi ei.


Jostain syystä katossa ja seinissä oli lahjapapereita sekä vanhoja sanomalehtiä. Jonkinlainen eriste ehkä? :D
Tästä "kömmelistä" menee pieni ikkuna etupihalle. En vielä tiedä ikkunan kohtaloa, aika hassuhan se on tuossa lattian rajassa. Tästä siis tulee vaatehuone.


Vielä kuvaa rappusiin päin. Rappusten kohdalla seiniä eikä kattoa ole myöskään eristetty. Nyt taidankin tästä lähteä imuroimaan noita suurimpia sotkuja...

5 kommenttia

Marika kirjoitti...

Saa aina nauraa näille kaikille entisajan eristeille ja muille kummallisuuksille - lahjapaperia eristeenä? :D

Siru71 kirjoitti...

Nii, kyllä mie tiesin, että ennenvanhaan käytettiin sanomalehtiä eristeenä. Mutta että ihan lahjapaperia? :)

Miia kirjoitti...

Joo :D meillä on sielä isommas komeroskin joululahjapaperia katossa :D en tiä onks se sit vaan mun suvun viisauksia.. En jaksanukkaan imuroida, kerkee sitä huomenna :D

Marika kirjoitti...

Sieltä kuule keräilet ne kaikki lahjapaperit talteen, niin on sitten seuraavaksi jouluksi paperit valmiina lahjapaketeille! ;)

Minä kun olin pieni, niin meillä aina perheessä säästettiin kaikki lahjapaperit. Jestas se oli ärsyttävää, kun ei saanut repiä papereita vaan availla ne VAROVASTI jotta sai ehjänä ne ja odottamaan seuraavaa käyttöä..

Nykyään sitten RRRREVIN kaikki paketit oikein kunnolla auki! Oikein nautin siitä kun saa RRREPIÄ ne RRRRIKKI! >:)

Miia kirjoitti...

haha :D T:n mumma kans kerää ne aina talteen ja käyttää uusiks :D