Viikonloppua..

Vaihdoinkin blogin ulkonäköä uudestaan kun sitä edellistä oli jotenkin hankala käyttää :)


Alkuviikko on mennyt remontoidessa, tai lähinnä mä olen kuskaillut lautoja, levyjä yms pois ja vähän sahailin tuulensuojalevyjä :) Nyt ollaan siis jo villaus- ja levytysvaiheessa ainakin osasta kohtaa. Yritän ottaa uusia kuvia kunhan ehdin.


Eilen siivoilin oikein urakalla, kun eräs ystävä on tulossa meille viettämään viikonloppua :) Pesin ikkunat, vessan, grillin, terassin, kaks koneellista pyykkiä ja tiskit, pyyhin pölyt, kuskailin tavaroita omille paikoilleen yms. Tänään pitäis vielä imuroida ja pestä lattiat ennenkuin K saapuu :)
Ollaan joskus aikoinaan tutustuttu hänen kanssaan ircissä ja nähty pari kertaa koiranäyttelyissä. Mesessä puhellaan päivittäin ja tunnenkin hänet varmaan paremmin kuin monen muun kaverin :) Ihana nähdä kyllä <3


Viikonloppuna olisi tiedossa höpötystä,
 biletystä,
shoppailua,
koiranäyttelyä, Keskisellä olisi tarkoitus käydä, ehkä käymme Power Parkissa jos ehtii


 ja saa nähdä mitä kaikkea keksimmekään. Viikonloppuna ei siis remontoida! :D Jos en sitten laita K:ta töihin :P


Ensi viikolla onkin provinssirock ja meille on tulossa veljeni ja hänen avokkinsa yöksi silloin, joten remontit jää ens viikonloppunakin vähemmälle. Ehtiihän tuota. Ihan hyvässä mallissa on ja näiden "pakollisten" stoppien jälkeen on hyvä taas jatkaa.
Mitä teidän viikonloppuun kuuluu?

3 kommenttia

Marika kirjoitti...

Mukava viikonloppu edessä! Minä en edes muista milloin joku kaveri olisi ollut meillä yökylässä - sikäli kuin ihmettelisin ettei kukaan halua yöpyä meidän karvataloudessa, eeh..

Joskus kuitenkin mietin millaista olisi kun saisi jonkun tyttökaverin yöksi kylään, sitten voisi katsella vaikka leffoja, jutella tyttöjen juttuja yms. Voi voi.. :)

Miia kirjoitti...

Joo oli kyllä tosi hauskaa! Meilläkään harvemmin on kukaan yötä. Eilen yöllä baarista tulon jälkeen pari tuntia höpöteltiin kaikkee fiksua ja tänään kateltiin shrek 3 aamusta :)

Marika kirjoitti...

^ Mahtavaa! :D