Kaaosvaroitus

Mä en voi uskoa, että kehtaan esitellä nämä kuvat teille täälä. Mut toivotaan, ettei tää talo oo enää kauaa tämän näkönen :D Älkää kukaan pliis pökrätkö tai muutenkaan saako minkäänlaisia erikoisia kohtauksia, tuo yläkerta on lähes ainoastaan oravan ja meidän nähtävillä :D Enkä nyt oo siivonnu aikoihin+varastot pursuaa tavaraa sun muuta. No mitäpä mä tässä selittelen, katsokaa ja järkyttykää:
Ulko-ovelta katsottuna. Vasemmalla on tietokonekämppä(ei näy kuvassa), tossa kuvassa vasemmalla wc, oikealta mennään keittiöön, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.. Ignoroikaa tuo romuläjä tuolla kaapin päällä, meillä ei oikeesti oo säilytystilaa :P
Ovi yläkertaan
Ihanat ihanat rappuset.. :D


Yläkerran päällistä. Tällä hetkellä toimii mattovarastona, kenkävarastona, joulukoristevarastona ja ties minä muuna.. Seuraavaksi kuva tuolla päässä olevan verhon takaa:


Täällä on luultavasti tavaraa useamman vuosikymmenen ajalta, en oo oikein kauheesti ees uskaltanut sinne katella..
Huone nro 1. Ollut pikkuveljeni huoneena ja hänen tavaroitaan löytyy vielä ihan tarpeeksi... Sänky on yövieraan jäljiltä :D Oli myös mun huone aikoinaan kun asuin vielä kotona.. Veli nukkui silloin tietokonehuoneessa :)
Tämä on varasto jonka ovi näkyy äskeisestä huoneesta. Tälle ei oo tehty vuoden -49 jälkeen mitään paitsi tuotu lisää tavaraa... Luulisin :P Kuten huomaa noi ihanat joulupaperit katossa :D (joko joku pökräs?)
Huone nro 2. Pahoittelut pimeästä kuvasta, ehkä tuosta jotain näkee.. Tämä toisen veljeni huone ja hän on sinne tapetit aikoinan valinnut..
Orava :)


Noniin, eli ideoita otetaan vastaan.. T ehdotti, että tehtäisiin avorappuset ja yläkerrassa tuo jälkimmäinen huone vedettäisiin tuohon käytävän oikeaan reunaan asti. Siihen eteen jäisi vaan vähän turha tila sitten, kun tuo kattokin on niin viisto.. hankala sille keksiä käyttöä. Portaiden alle on tulossa maalämpöpumppu. 


Mä haluaisin kaappitilaa, koska sitä ei tosiaan oo. Ainoastaan eteisessä on nyt yksi kaappi ja makuuhuoneessa kolme. Ei siivouskaappia eikä muitakaan.. Toisesta komerosta saisi ehkä vaatehuoneen helpolla ja luultavasti me jossain vaiheessa muutetaan yläkertaan niin sillon sille olis käyttöä. 


Mutta nyt kaikki sisustusihmeet kertomaan omia ideoitaan!! Älkääkä tosiaan kamalasti pökrätkö :D

5 kommenttia

Marika kirjoitti...

Heheh, minua ei alkanut yhtään minkään vertaa heikottamaan kuvia katsellessa. Olen nähnyt vaikka millaisia taloja joten minä näen kuvissa ihan normaalin kodin jota on aika syönyt ja tavaraa ehtinyt kerääntyä sinne ja tänne.

Se nimittäin on sellainen juttu, että sitä tavaraa saa kummasti kerättyä kun on joku paikka johon tunkea! :)

Minä tekisin ehkä niin, että yläkerran aulaan noiden parrujen kohdalle rakentaisin pituussuunnaassa seinän/liukuovet. Näinollen siihen tulisi ikäänkuin koko aulan pituinen kaappi, katon matalimpaan kohtaan jäisi säilytyastilaa roinalle.

Portaista kauempana olevan huoneen voisi myös venyttää sitten niin, että se yltäisi sen uuden seinän kohdalle (eli tukiparrujen kohdalle) ja itse turha tila aulassa jäisi pienemmäksi. Uuden huoneen ovi tulisi portaista katsoen suoraan eteenpäin, kun se nyt nykyisessä tilassa on vasemmalla.

Aulan perällä oleva tila joka on peitetty lakanalla, laittaisin sen kokonaan umpeen. Sen oviaukko kuitenkin jäisi parrujen kohdalle rakennettavan seinän/liukuovien taakse.

Tällaisia tuli minulle mieleen :)

Miia kirjoitti...

No mietittiin sitä, josko sen viimeisen tilan (lakanan takana) yhdistäis siihen huoneeseen ja sais huoneesta isomman :) Se menee kuitenkin siinä huoneen vieressä. Mutta kiitos hyvistä ideoista ja hyvä kun et pökränny :D

Mimmuli kirjoitti...

Tuo ullakko on pientä meidän rojektitalon rinnalla..hih meillä on ullakot täynnä rojua since vuosi 1800--=) Sitäpaitsi on kiva nähä jonsu oikeita kotejakin missä eletään..meilläkin on koirien häkkejä ja kuppeja ja kippoja hujahajan=) liityinpä myös lukijaksi=)

Miia kirjoitti...

Huiii, sieltä voi löytyä vaikka mitä aarteita! :) Tervetuloa!

Mire kirjoitti...

Pöh, miks pitäis pökrätä, tuo teidän talohan on kaikin puolin ihana! Mä rakastan vanhoja taloja, olis ihanaa päästä penkomaan tonne rojujen sekaan ja löytää ties mitä "aarteita" :) Noi rappusetkin on vaan ja ainoastaan hienot, tosin väri ei ehkä kaikkein paras mahdollinen :D

Tsemiä remppaan, seurailen mielenkiinnolla täällä taustalla!