remppaa tiedossa

Pakko tulla sittenkin hehkuttamaan, että me saatiin laina ja pian alkaa remppa :) Tarkoituksena olis laittaa maalämpö, liittyä kunnalliseen viemäröintihössäkkään, eristää yläkertaa ja luultavasti tehdä siellä muitakin muutoksia, ulkovuorausta laittaa uusiksi... ja aion ostaa samasta rahasta uuden auton :) Tai no ei uutta, mutta mulle uuden :)


Nyt siis kauhea miettiminen, mitä sinne yläkertaan tosissaan haluaisi ja tarvitsisi. Voin jossain välissä käydä ottamassa kuvia sieltä ja saatte laittaa ideoita :) Yläkerrassa on siis kaksi huonetta, molemmat vasemmalla puolella "käytävää". Käytävän päässä on pieni komero, mitä ei ole eristetty juuri ollenkaan ja se on täynnä romua. Siihen olisi haaveissa ehkä joskus saada vessa, mutta ei nyt ainakaan tästä remontista. Kyllähän sitä yhdelläkin vessalla pärjää eikä nyt otettu lainaa sellaiseen, vaan ihan pakollisiin. Veikkaisin, että joko se yhdistetään toisen huoneen kanssa tai sitten siitä tulee jonkinlainen vaatehuone.


Portaat narisee, lattiat on vinossa, tapetit on meidän lasten yläasteaikana valitsemia. Rappuset on kirkkaanpunaiset ja seinät eristämättä. Ensimmäinen huone oli mun, kun asuin vielä kotona ja jälkimmäinen oli mun veljen. Nyt ne ovat olleen lähinnä varastoina ja vierashuoneina, sekä toisessa asustaa orava. 
 "Mun" huoneesta lähtee kylmä komero, sivukas, joka jatkuu veljen entisen huoneen matkalta. Sekin on ihan täynnä romua, luultavasti sieltä löytyy tavaraa siltä ajalta, kun mumma ja paappa on tuossa asuneet.  Eli hommaa piisaa.


Lisäksi toiveissa olisi joskus laittaa terassi jatkumaan myös takapihalle (on nyt talon sivulla) sekä puhkaista olohuoneesta ovi sinne. Pergola ois myös ihana. Kyllähän näitä haaveita riittää, millään ei rahat riitä kaikkeen. Pitää nyt ensin tehdä niitä hommia, jotka on pakollisia ja katsotaan sitten :) Nyt siis suunnittelua, suunnittelua, suunnittelua..

4 kommenttia

Siru71 kirjoitti...

Kiva, ettet hävinnytkään mihinkään :) Laittele vaan kuvia :)

Elina kirjoitti...

Odotellaan kuvia, remppajutut on aina mielenkiintoisia :)

Marika kirjoitti...

Tuli ihan uutta tietoa - asutte siis sinun lapsuudenkodissasi? :)

Ja paljon onnea remppalainasta! On ihana päästä remppaamaan! :)

Miia kirjoitti...

Joo ostettiin mun lapsuudenkoti tuossa pari vuotta sitten ja sitä ollaan nyt laitettu :) Aluksi tehtiin vaan pintaremppaa, ei juuri mitään erikoista ja nyt ois sitten isompia juttuja edessä :)