Mä tein sen!!


Jes! Kaikki lahjat on ostettu!!! Vielä täytyis ehtiä paketoimaan, ehkä tänään tai huomenna.. Tänään aion tonttuilla ja viedä lahjoja ystäville, kummitytölle, ystävän lapsille ehkäpä.. Jos ehtii. En jaksa enää ottaa stressiä, joulu voi mun puolesta tulla.


Ei oo niin siistiä, mutta haittaako tuo. Huomenna ehtii tehdä perussiivouksen, en ala mitään kaappeja siivoilemaan. Tänään ajattelin illalla hakea kuusen. Meidän muovikuusi taisi viime vuonna mennä rikki, joten olisiko tänä vuonna oikean kuusen vuoro? Pelkään vaan, että Vili keksis pitää sitä jalan-nosto-paaluna.. :D No ei kai nyt sentään.Yritän ehtiä tänään vielä tehdä jäälyhtyjäkin, jos ehdin. Ne on niin nätin näköisiä.Katsotaan ehdinkö saada valmiiksi ja vieläkö ehtivät jäätyä. Piparit, pasteijat ja tortut on tehty. Kinkku sulamassa. Suurin osa paketeista paketoituja. Huomenna joulukauppaan.. Pian se onkin jo ohi koko joulu. Seuraavaksi hössätäänkin sitten uuden vuoden takia. Sen taidamme viettää vaan ihan kotosalla.
Kävimme eilen Vilin kanssa siellä eläinlääkärissä. Lääkäri sanoi, ettei haavaa kannata alkaa uudelleen ompelemaan, kun siinä on niin vähän nahkaa, että haavaa pitäisi ensin repiä lisää auki että nahka yltäisi yhteen. Joten nyt suihkutellaan sitä 3-4 kertaa päivässä vedellä ja laitetaan siihen vetramil-salvaa.

Sain myöskin varuuksi antibioottireseptin, jos haava tulehtuu. Nyt on niin paljon pyhiä, että onneksi sainkin tuon reseptin jo. Kauluria joutuu pitämään nyt vielä ainakin pari viikkoa, mutta lenkillä saa jo käydä normaalisti. Semmoista tänään.


Oikein hyvää joulun odotusta kaikille!

[kuva]

[kuva]

5 kommenttia

Nina kirjoitti...

Hienoa, sinulla joulu hyvällä mallilla jo, joten hiljakseen vain joulun viettoon :)
Ja tee ihmeessä niitä jäälyhtyjä, ne ovat kauniita.

Oikein hyvää joulua!:)

Marika Tee kirjoitti...

Tästä postauksesta tuli heti samantien kovin hyvä mieli :)

Minä meinasin että en varmasti tuo tänä vuonna kuusta sisälle, koska tuo 4kk ikäinen riiviöhauva todennäköisesti sen kaataa.. Vaan kun näin omalla takapihalla täydellisen ihanan kuusen, niin en voinut vastustaa! Nyt on sitten joulukuusi sisällä, ollut jo vuorokauden ja ainakin vielä on pystyssäkin.. :)

Miia kirjoitti...

Nina, hyvää joulua teille myöskin :)

Marika, Noni, toivottavasti pysyykin pystys :) Mä vähä jännään et keksiikö toi Vili nostaa jalkaansa siihen kuuseen, jos oikean tuo mut ei kai nyt sentään... ehkä..???! :D

Siru71 kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Amiable dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.