Höpinää

Vili on parantunut ihan hyvin, huomenna olis tikkien poisto. Vähän se toheloi kaulurinsa kanssa ja välillä oikein näkee sen ilmeestä, kun sillä menee hermot kun kauluri jää johonkin kiinni. Lasten kurahanska jalassa ollaan käyty pihalla :)
Lauantaina oltiin koirapuistossa Nolan kanssa ja siellä joku koira hyökkäsi Nolan kimppuun tehden sille syvän hampaanjälkihaavan kaulaan. Sitä ollaan tässä nyt putsailtu koko viikko. Onneksi ei käynyt pahemmin vaikka kokoero oli melkoinen kun Nola on niin pikkuinen ja koira retuutti sitä melko pahan näköisesti. Näitä sattuu :(
Huomenna koirat menevätkin hoitolaan kun me lähdemme Lappeenrantaan juhlimaan veljen kihlatun valmistujaisia :) Saatiin terveydenhoitajakin sukuun! Lahjaksi teimme hänelle taulun; syvään kehykseen laitoimme (äitin kanssa, ei T:n :D) hengityssuojan, kumihanskat, ruiskun, sairaanhoitajien käyttämiä puhdistuspuikkoja, veljeni armeijasta saaman lääkepakkauksen, laastaria, sairaalateippiä sekä veljelläni joskus olleen sormilastan. Lisäksi annamme tietysti rahaa, mutta kiva että jää joku muistokin.
Jouluttaisi jo kovasti, mutta tuntuu ettei aika riitä millään. Eilen väsäilin kiireellä koruja ystävälleni, joka aikoo antaa ne joululahjaksi, sekä pyörin itse kaupoissa etsimässä vielä paketteja.


Edelleen pitäisi keksiä lahjat T:lle (joka kyllä nurisi ettei halua mitään...), nuoremmalle pikkuveljelleni (15v), T:n veljelle ja hänen avovaimolleen, T:n mummoille ja kummitädille, veljeni kihlatun lapselle sekä yhdelle ystävälleni. Ystävälle olen jo lahjan keksinytkin, pitäisi tänään käydä se hakemassa , mutta muiden lahjoista ei ole mitään hajua. Ai miten niin viime tipassa... Olisiko sinulla hyviä lahjaideoita tähän kriisiin?


Mulla oli syksymmällä hyvä idea tehdä itse lahjaksi saippuoita ja huulirasvaa ja muuta sellaista.. Marraskuun alussa tilasinkin saippuamassaa täältä, mutta saippuamassa oli vasta eilen matkahuollossa. Toimitusaika venyi niin, ettei niitä enää ehdi. Saippuoita voi käyttää vasta kuukauden kuluttua niiden tekemisestä. Olisi hassua antaa saippuoita lahjaksi ja kirjoittaa mukaan lappu "saa käyttää vasta tammikuun lopussa" :D
Sain kyllä muutenkin mielestäni huonoa asiakaspalvelua kyseisestä firmasta, enkä aio sieltä toiste tilata. Tosin sähköpostitse saattaa kuulostaa tylyltä sitä tarkoittamattakaan..Lappeenrannan reissun vuoksi myös suurin osa joulusiivoista siirtyy ensi viikolle. Tänään tulee ehkä ystäväni käymässä kahvilla pitkästä aikaa, huomenna lähdemme jo päivällä heti kun pääsen töistä ja saan käytyä eläinlääkärissä ja vietyä koirat hoitolaan, sunnuntaina olemme varmaan illasta vasta kotona. Tänään pitäisi vielä ehtiä vähän lahjojakin katselemaan, ettei jäisi kaikki ensi viikolle. Leipomaankin pitäisi ehtiä jossain vaiheessa.. :)

Miten sitä jättääkin kaikki aina niin myöhään, että tulee kiire???
muoks. Miks ihmeessä tää poistaa aina rivivälit joistain postauksista ja joistain ei???

3 kommenttia

Anoppi kirjoitti...

Terve miniä, kuka kurja kävi Vilin kimppuun? Kiitos muuten ihanasta joulukortista. Ja hyvä valmistujaiskortti idea varmaan hieno. Hei joulu tulee vaikkei hössääkkään, heh. Turvallista matkaa.

Miia kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Miia kirjoitti...

Joo niinhän se tulee.. Joku sekarotunen se oli mikä Nolaa retuutti :( Nola tuli sen "tappelun" jälkeen mun viereen seisomaan ja katto vielä sen koiran päälle siihen tyyliin et "tuu vaan!!" :D vissiin oli sitä mieltä et mä suojelen :)